«Σκότωσα τον διάβολο» φώναζε ο 55χρονος που κατακρεούργησε την σύντροφό του στην Σταμάτα
«Σκότωσα τον διάβολο» φώναζε ο 55χρονος που κατακρεούργησε την σύντροφό του στην Σταμάτα

«Σκότωσα τον διάβολο»! Τις παραπάνω τρεις λέξις φώναζε σε κατάσταση αμόκ ο 55χρονος που το πρωί της Πέμπτης σκότωσε την 46χρονη σύντροφό του με ψαλίδι στο σπίτι τους στην Σταμάτα και στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ολα έγιναν τα ξημερώματα στην στην Σταμάτα κοντά στην οδό Αγίου Φανουρίου. Ο 55χρονος δράστης, επιτέθηκε μετά από άγριο καυγά στη σύντροφό του με ένα ψαλίδι και στην κυριολεξία την κατακρεούργησε. Στην συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας νωρίς το πρωί.

Αντίκρισαν την γυναίκα σε μια λίμνη αίματος και τον δράστη που είχε πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών για να δώσει τέλος στην ζωή του αναίσθητο. Ο δράστης έχει μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης πήρε ο ίδιος την αστυνομία και την ενημέρωσε ότι σκότωσε την σύντροφό του και την είχε τοποθετήσει μέσα στην μπανιέρα.

Τους είπε να έρθουν να τον πάρουν γρήγορα και συνέχιζε να τονίζει ότι η γυναίκα που σκότωσε ήταν ο διάβολος μεταμορφωμένος.

Ο δράστης προέβη στο έγκλημα έχοντας πάρει ναρκωτικές ουσίες ενώ σύμφωνα με την αστυνομία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

eleftherostypos

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ψυχολογικα και αυτος;Την δαιμονικη επιρροη την βαπτισαν ψυχολογικα προβληματα!Ο ανθρωπος ηθελε παπα τον πηγανε δυστυχως στα δουλακια του Σατανα τους ψυχιατρους.Τον χαπακωσαν.Προφανως του χορηγουσαν νευροληπτικα μαζι με αντικαταθλιπτικα,του εκαναν τον εγκεφαλο φραπε,αρχισαν οι ψευδαισθησεις,τον τσιγκλισαν και οι δαιμονες παροτρινοντας τον να την σκοτωσει και αφου ειχαν καμφθει οι αντιστασεις του απο τα νευροληπτικα που επερνε γιατι με αυτα οχι μονο να σκοτωσεισ μπορεις αλλα και να κρεμαστεις σε δεντρο,τον εφεραν σε τετοιο σημειο οπου εβλεπε τον διαβολο και ελεγε οτι τον σκοτωσε.
Δυστηχως σε αυτη την χωρα μια ψευδοεπιστημη που λεγετε ψυχιατρικη εχει καταστρεψει τον κοσμο.Παραλογοι φονοι και αυτοκτονιες ωφειλονται στα ψυχοφαρμακα που αυτα τα λαμογια οι ψευτογιατροι ψυχιατροι τις βαπτιζουν ως ψυχασθενειες για να παριστανουν τους ιατρους και να θυσαυριζουν οι φαρμακοβιομηχανιες.Και το τραγικο ειναι οτι και οι ιατροι των υπολοιπων ειδικοτητων γνωριζουν την απατη των ψυχιατρων,δεν τους αποδεχονται ως συναδελφους τους ιατρους και αντι να βγουν δυνατα να φωναξουν αυτη την απατη το βουλωνουν γιατι και εκεινοι περνουν ποσοστα απο τις συνταγογραφησεις.Σε λιγο οι φαρμακοβιομηχανιες θα βαπτισουν ιατρους και τους αστρολογους και τις καφετζουδες ακομα αρκει να γραφουν στον κοσμακι φαρμακα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications