19 Μαρ 2018

Σκληρό βίντεο, μόνο για όσους αντέχουν! Πύθωνας «κατάπιε» γάτα και την βγάλει από μέσα του! [video]

Σκληρό βίντεο, μόνο για όσους αντέχουν! Πύθωνας «κατάπιε» γάτα και προσπαθεί να τη βγάλει από μέσα του! [video]

Η οικογένεια από το Πάθουμ Θάνι, Ταϊλάνδη, έχασε πρόσφατα τον πολύτιμο γάτο τους, Μπόμπο Πάνω στο σοκ και την έκπληξή τους, τελικά ανακάλυψαν ότι ένας πύθωνας 5 μέτρων κατάπιε τον άτυχο γάτο τους.

Προφανώς, το τεράστιο φίδι μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και έπειτα κρύφτηκε κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας, σε ένα άνετο μέρος, για να χωνέψει τον τρίχρονο γάτο – ο οποίος ζύγιζε περίπου 3 κιλά, όπως ανέφεραν στην Mirror.

Η Σάοβαρακ Τσαρόεν, η οποία είναι 59 ετών, εντόπισε τελικά το φουσκωμένο φίδι και έτσι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία από την περιοχή Κου Μπανγκ Λουάνγκ. Δύο αστυνομικοί, τρεις διασώστες ζώων και ένας δημοσιογράφος έφτασαν στο μέρος.

Η Σάοβαρακ είπε: «Υπήρχε μια ουρά που έβγαινε από το στόμα του και σκέφτηκα ότι το φίδι ήταν μικρό, έτσι έτρεξα έξω και κάλεσα την αστυνομία. Όταν έφθασαν, είπαν ότι ήταν τεράστιο.

Σοκαρίστηκα.» Μετά, το φίδι άρχισε να βγάζει από το στόμα του τον άτυχο γάτο. Viral Press Περιττό να πούμε ότι η ιδιοκτήτρια είναι πολύ ενοχλημένη με το τι συνέβη στο αγαπημένο της κατοικίδιο.

newsnowgr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Σκληρό βίντεο, μόνο για όσους αντέχουν! Πύθωνας «κατάπιε» γάτα και την βγάλει από μέσα του! [video]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: