Σκληρό βίντεο, μόνο για όσους αντέχουν! Πύθωνας «κατάπιε» γάτα και την βγάλει από μέσα του! [video]
Σκληρό βίντεο, μόνο για όσους αντέχουν! Πύθωνας «κατάπιε» γάτα και προσπαθεί να τη βγάλει από μέσα του! [video]

Η οικογένεια από το Πάθουμ Θάνι, Ταϊλάνδη, έχασε πρόσφατα τον πολύτιμο γάτο τους, Μπόμπο Πάνω στο σοκ και την έκπληξή τους, τελικά ανακάλυψαν ότι ένας πύθωνας 5 μέτρων κατάπιε τον άτυχο γάτο τους.

Προφανώς, το τεράστιο φίδι μπήκε στο σπίτι της οικογένειας και έπειτα κρύφτηκε κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας, σε ένα άνετο μέρος, για να χωνέψει τον τρίχρονο γάτο – ο οποίος ζύγιζε περίπου 3 κιλά, όπως ανέφεραν στην Mirror.

Η Σάοβαρακ Τσαρόεν, η οποία είναι 59 ετών, εντόπισε τελικά το φουσκωμένο φίδι και έτσι αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία από την περιοχή Κου Μπανγκ Λουάνγκ. Δύο αστυνομικοί, τρεις διασώστες ζώων και ένας δημοσιογράφος έφτασαν στο μέρος.

Η Σάοβαρακ είπε: «Υπήρχε μια ουρά που έβγαινε από το στόμα του και σκέφτηκα ότι το φίδι ήταν μικρό, έτσι έτρεξα έξω και κάλεσα την αστυνομία. Όταν έφθασαν, είπαν ότι ήταν τεράστιο.

Σοκαρίστηκα.» Μετά, το φίδι άρχισε να βγάζει από το στόμα του τον άτυχο γάτο. Viral Press Περιττό να πούμε ότι η ιδιοκτήτρια είναι πολύ ενοχλημένη με το τι συνέβη στο αγαπημένο της κατοικίδιο.

newsnowgr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications