10 Μαρ 2018

ΗΠΑ: Νεκρός ο δράστης και οι 3 όμηροι στην κλινική βετεράνων (βίντεο)

ΗΠΑ: Νεκρός ο δράστης και οι 3 όμηροι στην κλινική βετεράνων (βίντεο)

Τρεις γυναίκες βρέθηκαν νεκρές σε κλινική για βετεράνους στην Καλιφόρνια, μαζί με τον ένοπλο που τις κρατούσε ομήρους για ώρες.

Τα άψυχα σώματά τους βρέθηκαν περίπου 8 ώρες από τη στιγμή που ο δράστης μπήκε σε πάρτι των εργαζομένων που γινόταν στη μεγαλύτερη εγκατάσταση για βετεράνους στις ΗΠΑ.

Οι αρχές δήλωσαν ότι τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα. Νωρίτερα, υπήρξε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στον ένοπλο και τον πρώτο αστυνομικό που έφτασε στην κλινική, χωρίς τραυματισμό. Στη συνέχεια οι διαπραγματευτές που έσπευσαν εκεί δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τον δράστη.

Το χρονικό της πολύνεκρης επίθεσης
Ένοπλος άντρας με μαύρη στολή, αλεξίσφαιρο γιλέκο και αυτόματο όπλο εισέβαλε στο μεγαλύτερο κέντρο βετεράνων στην Καλιφόρνια, κρατώντας τρία άτομα σε καθεστώς ομηρίας, ενώ υπήρξαν αναφορές για τουλάχιστον 30 ριπές.

Οι αμερικανικές αρχές απέκλεισαν ολόκληρη την περιοχή περιμετρικά του κέντρου βετεράνων στο Yountville, ενώ η κατάσταση θεωρήθηκε εξαιρετικά σοβαρή, καθώς στο συγκεκριμένο ίδρυμα φιλοξενούνται σχεδόν 1.000 Αμερικανοί βετεράνοι.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε από την πρώτη στιγμή την κατάσταση συναγερμού, αλλά ο εκπρόσωπος απέφυγε να επιβεβαιώσει και τους πυροβολισμούς. Στις αναφορές, ωστόσο, από μέλη της Πυροσβεστικής που βρίσκονται στο σημείο, δεν διευκρινίστηκε αν οι πυροβολισμοί προέρχονταν εντός ή εκτός του κτιρίου.

Το Veterans Home of California κατασκευάστηκε το 1884 και φιλοξενεί πάνω από 1.000 βετεράνους από όλους τους πολέμους, ακόμη και από το Β' Παγκόσμιο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΗΠΑ: Νεκρός ο δράστης και οι 3 όμηροι στην κλινική βετεράνων (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications