5 Μαρ 2018

Η ψυχολογία του όχλου!!!! (Βίντεο)

Η ψυχολογία του όχλου

Η ανθρώπινη συμπεριφορά έχει μελετηθεί εις βάθος από τους επιστήμονες της Νέας Τάξης.

Το ψυχολογικό προφίλ όλων των ανθρώπων τείνει να «ομογενοποιηθεί». Σε αυτό βοήθησε η εδραίωση της τεχνολογίας, η οποία επέτρεψε στους ανθρώπους να έχουν κοινά ήθη και έθιμα.

Η ανθρωπότητα είναι καλό να είναι ενωμένη αρκεί να μην είναι ενωμένη κάτω από την «ασπίδα» της Νέας Τάξης, η οποία σκοτώνει την διαφορετικότητα του κάθε ατόμου ξεχωριστά.

Σε πολλές περιπτώσεις όλοι και όλες ζήσαμε καταστάσεις εξωφρενικές. Μια από αυτές τις καταστάσεις τις είδαμε στην Ελλάδα την εποχή που μπήκαν σε εφαρμογή τα Capital Controls. Εκείνες τις ημέρες λοιπόν, ο λαός έτρεξε να αδειάσει τα Σούπερ Μάρκετ και τα ΑΤΜ.Αυτό το γεγονός δείχνει ότι έχουμε δουλική νοοτροπία!

Φυσικά η δουλική νοοτροπία δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο αλλά παγκόσμιο. Να σημειωθεί ότι ο Ελληνικός τρόπος σκέψης είναι απόλυτα αντίθετος με τον δουλικό τρόπο σκέψης της Νέας Τάξης αλλά δυστυχώς οι σημερινοί Έλληνες έχουν πέσει θύματα της προπαγάνδας.

Πολλές φορές όλοι έχουμε δει στην τηλεόραση τι συνέβη μετά από μεγάλες φυσικές καταστροφές. Ο κόσμος λεηλάτησε ότι έμεινε όρθιο. Δυστυχώς η ανθρωπότητα δεν έχει εξελιχθεί πολύ από την εποχή των σπηλαίων. Όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει καθημερινοί άνθρωποι, σε μια δύσκολη κατάσταση θα κάνουν τα πάντα ώστε να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους.

Τι θα κάνουν οι άνθρωποι σε περίπτωση που το κράτος καταρρεύσει;

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι γίνεται όταν καταρρέει το κράτος έστω και για λίγο, αποτελεί το παρακάτω βίντεο.

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν βίαιοι και επικίνδυνοι όταν δεν εφαρμόζεται ο νόμος έστω και προσωρινά. Μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί αν κάποτε σταματήσουν να λειτουργούν όλα τα κράτη ξαφνικά, λόγω κάποιας καταστροφής παγκόσμιας κλίμακας.

Αν οι άνθρωποι «ξεφεύγουν» όταν γίνονται φυσικές καταστροφές, τι θα κάνουν αν γίνει κάποια φυσική καταστροφή η οποία θα έχει μόνιμο χαρακτήρα;

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Η ψυχολογία του όχλου!!!! (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: