Σάλος με την φωτό Ελληνίδας παίκτριας ριάλιτι με φόντο την τούρκικη σημαία
Σάλος με την φωτό Ελληνίδας παίκτριας ριάλιτι με φόντο την τούρκικη σημαία

Αγριο κράξιμο στη Στέλλα Μιζεράκη του «Power of love» του Σκάι, επειδή πόσταρε στο Instagram φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη με φόντο την τουρκική σημαία!

Τη στιγμή που η Ελλάδα δέχεται καθημερινά απειλές από την τουρκική κυβέρνηση και δυο στρατιωτικοί μας κρατούνται σε τουρκικές φυλακές, οι φωτογραφίες της παίκτριας με το τουρκικό σύμβολο να κυματίζει πίσω της ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

Η Κρητικιά που υποβλήθηκε σε ριζική αλλαγή προκειμένου να μπει στο reality και στη βίλα του αίσχους για να βρει τον έρωτα, προς το παρόν έχει βρει τον μπελά της και, όπως φαίνεται, όχι άδικα!

Στα διαλείμματα των γυρισμάτων του reality, που γίνονται στην Κωνσταντινούπολη, φωτογραφίζεται σέξι και χαμογελαστή μπροστά στο τζαμί Mecidiye Mosque, όπου κυματίζει η τουρκική σημαία, τη στιγμή που η γειτονική χώρα μάς δείχνει καθημερινά τις άγριες διαθέσεις της!

«400 χρόνια σκλαβιά στην Κρήτη κι εσύ περήφανη βάζεις φωτό με την τούρκικη σημαία πίσω; Ελεος» της έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε στο ίδιο έντονο ύφος.

Και το… κράξιμο δεν είχε τέλος! «Ελεος, σημαία της Τουρκιάς; Πού καταντήσαμε; Ξεδιάντροπη και άσχημη», «Περηφάνια που φωτογραφίζεται με την τουρκική σημαία από πίσω της και τους μιναρέδες όταν δυο συμπατριώτες μας είναι φυλακή; Ανθρωποι χωρίς ήθος και παιδεία! Ντροπή μας».

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications