Αριστερή χρήσιμη ηλίθια επιτέθηκε φραστικά στους Αστυνομικούς για έλεγχο σε τσιγγάνους, μέχρι που κατάλαβε ότι την έκλεψαν
Αριστερή χρήσιμη ηλίθια επιτέθηκε φραστικά στους Αστυνομικούς για έλεγχο σε τσιγγάνους, μέχρι που κατάλαβε ότι την έκλεψαν

Θα ανήκει στην κατηγορία χρήσιμοι ηλίθιοι αριστεροί και κομμουνιστές Γκοϊμ, θα βρείτε ορδές απο δαύτους στο ίντερνετ να λένε υπέρ γύφτων - λαθρο - ομοφυλοφίλων, ειναι πακέτο αυτα, να βάζουν εικόνες σε ομάδες με μαύρους και να γράφουν για "κακόμοιρους λαθρο που ειναι απο την Σύρια" άσχετα που δεν έχει μαύρους η Συριά,προώθηση εκφυλισμού,κατά της Χ.Α μόνιμος, και γενικά οτι λέει η μασονία ΚΑΤΆ ΓΡΑΜΜΑ το υιοθετούν! αυτη η κατηγορία ειναι μαζί με τους συμμορίτες, οι οποίοι ειναι οι 'εκτελεστές' κομμουνιστές εκ γενετής, θα τους βρείτε μαζεμένους σε κρυφό κομμουνιστικές σελίδες να λένε υπέρ μασονίας ως άσχετοι, και σε funpage τύπου "Gulag tours" 5η διεθνές, και λοιπες που έχουν σχέση με κομμουνισμό και οχι μονο,οι ίδιοι χλευάζουν ενοχλητικές αλήθειες, και αποκαλούν χαζούς "ψεκασμένους" φασίστες και αμόρφωτους, όσους δεν υιοθετούν τα ψέμματα τους και το σύστημα!

Και αυτοι ειναι πίσω απο τις περισσότερες ιστοσελίδες που έχουν έμμισθους(και οπού έχει έμμισθους γενικά, γνώστες και ως "έγκυρες πήγες" μαζικής χειραγώγησης!!! καποτε το 90% των εφημερίδων άνηκαν σε όμβριους σήμερα κάνουν το ίδιο με ιστοσελίδες) , "οι εκτελεστές" ελέγχονται απευθείας απο όμβριους και χειραγωγούν την μάζα μαζί και τους χρησίμους ηλίθιους που ακολουθούν και τα κόμματα τους βλέπε ΣΥΡΙΖΑ (πριν ηταν πασοκοι).. Χάρη στο ίντερνετ μπορείς να έχεις μία εικόνα πως δουλεύει το σύστημα και βλέπεις πως λειτουργούν, απίστευτο? μετά το πρόλογο γιατί την αποκαλούμε "αριστερή ηλίθια" ακολουθεί η είδηση απο thriassio.gr:

Χαϊδάρι – Οι Αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τσιγγάνους, όταν «ευαισθητοποιημένη» πολίτης επιτέθηκε φραστικά στους ενστόλους, μέχρι .. να καταλάβει ότι την είχαν κλάψει.

Αστυνομικοί του ΑΤ Χαϊδαρίου, σταμάτησαν (14/03) για έλεγχο φορτηγάκι έμφορτο με οπωροκηπευτικά και επιβαίνοντες δύο τσιγγάνους.

Οι τσιγγάνοι, με τη μέθοδο της απασχόλησης προέβαιναν σε διαρρήξεις Οι δύο Ρομά -ανιψιός και θεία- από τα Άνω Λιόσια, εντοπίσθηκαν στην οδό Ανθέων, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου, από Αστυνομικούς του ΑΤ Χαϊδαρίου και σταμάτησαν για έλεγχο, ενώ ηλικιωμένη είχε βγει από το σπίτι της και ψώνιζε τη μαναβική της.

Στον έλεγχο των Αστυνομικών στους πλανόδιους τσιγγάνους, η ηλικιωμένη επιτέθηκε φραστικά στους Αστυνομικούς επικρίνοντας τους, γιατί «δεν αφήνουν τους συνανθρώπους μας να βγάλουν τίμια το μεροκάματο». Ο έλεγχος συνεχίστηκε στους τσιγγάνους, με την ηλικιωμένη, αφού ολοκλήρωσε την αγορά της επέστρεψε στο σπίτι της.

Ωστόσο η ηλικιωμένη λιγο αργότερα, βγήκε έντρομη, φωνάζοντας στους Αστυνομικούς πως διέρρηξαν το σπίτι της. Όπως διακριβώθηκε ο άγνωστος δράστης είχε εισβάλλει από το παράθυρο του σπιτιού στα λεπτά που απουσίασε ενω ψώνιζε και της αφαίρεσε τα κοσμήματά της και χρηματικό ποσό περίπου #€250.

Όπως προέκυψε κατά την Αστυνομική έρευνα, δράστης ήταν ο σύζυγος της τσιγγάνας, που επέβαινε στο φορτηγάκι με τα οπωροκηπευτικά. Οι τσιγγάνοι εφάρμοζαν σχέδιο δράσης, ενώ οι δύο πωλούσαν τα οπωροκηπευτικά, ο τρίτος έμπαινε στα σπίτια και ααφαιρούσε τιμαλφή και χρήματα.

Οι συλληφθέντες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου. Σε βάρος των δυο τσιγγάνων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της συνέργειας σε κλοπές, ενώ ο τρίτος δράστης, ο οποίος διέφυγε με τα κλοπιμαία, αναζητείται.

www.thriassio.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications