Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ έπιασαν τους “εγκληματίες στο τόπο του εγκλήματος”:Ανήλικοι χωρίς δίπλωμα κατέβαιναν για «κόντρες» στο Σχιστό!
Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ έπιασαν τους εγκληματίες στο τόπο του εγκλήματος:Ανήλικοι χωρίς δίπλωμα κατέβαιναν για «κόντρες» στο Σχιστό!

Στοχευμένη εξόρμηση της τροχαίας στην περιοχή έβγαλε λαβράκια – Δεκάδες οι τροχονομικές παραβάσεις μας λεει η αριστερο-στροφή news247.gr ,η Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει απο το να κυνηγάει πιτσιρικάδες? κάποια στιγμή θα έβγαζαν δίπλωμα απο μονοί τους οι πιτσιρικάδες, αυτα ειναι τα χάλια τους και το πνευματικό επίπεδο των περισσότερων αστυνομικών! και μάλιστα κόβουν κλήσεις και για ηλιθιότητες για μεγαλύτερη απόλαυση τύπου δεν έχεις καθρέφτη κτλ:

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων, που έχουν σχεδιασθεί από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων που διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή διακίνηση των πολιτών, πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή, ειδική εξόρμηση στην περιοχή του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, στο Σχιστό, με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.)

8 ανήλικοι χωρίς δίπλωμα!!(ΣΟΚ)!
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων την περασμένη Πέμπτη συνελήφθησαν 7 άτομα, ενώ εντοπίστηκαν ακόμα και ανήλικοι οδηγοί που συμμετείχαν στις κόντρες και συγκεκριμένα σε βάρος 8 ανηλίκων υποβλήθηκαν τακτικές μηνύσεις, καθότι κατελήφθησαν να οδηγούν χωρίς να έχουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια ικανότητα οδήγησης.

Συνολικά διενεργήθηκαν 194 τροχονομικοί έλεγχοι οχημάτων και βεβαιώθηκαν 86 παραβάσεις επισείουσες διοικητικά πρόστιμα, εκ των οποίων οι 20 επιφέρουν και επιπρόσθετες ποινικές κυρώσεις (15 σε βαθμό πλημμελήματος και 5 σε βαθμό πταίσματος). Ειδικότερα:

Στέρηση άδειας οδήγησης: 15
Παραβάσεις θορύβου: 9
Να μην φέρει πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας: 7
Τοποθέτηση μεμβρανών σε υαλοπίνακες: 6
Ανασφάλιστα: 5
Μη χρήση προστατευτικού κράνους: 1
Κίνηση αντίθετη σε μονόδρομο: 1
Οδήγηση χάριν επίδειξης και εντυπωσιασμού: 1
Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: 41

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 15 άδειες ικανότητας οδήγησης, 16 άδειες κυκλοφορίας και 12 πινακίδες κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications