15 Μαρ 2018

Επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια με πέντε τραυματίες

Επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια με πέντε τραυματίες

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Θεμιστοκλέους στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου ήταν συγκεντρωμένοι διαδηλωτές της Λαϊκής Ενότητας και διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς.

Δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν με τη βία τους διαδηλωτές, οι οποίοι προσπάθησαν να αποτρέψουν πλειστηριασμό.Σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν τουλάχιστον πέντε τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένας φωτορεπόρτερ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει και τρεις προσαγωγές μελών της ΛΑΕ.

Η αναταραχή ξεκίνησε όταν μία γυναίκα μπόρεσε να περάσει από τον αστυνομικό φραγμό.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με καταγγελίες, την απώθησαν βίαια και τότε διαδηλωτές εκτόξευσαν αβγά κατά των αστυνομικών δυνάμεων για να απαντήσουν τα ΥΜΕΤ με χρήση των γκλομπ. Ο φωτορεπόρτερ φέρεται να έχει χτυπηθεί στον αυχένα με γκλομπ.

topnews.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Επεισόδια έξω από συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια με πέντε τραυματίες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: