4 Μαρ 2018

Εδώ τους αιχμαλώτισαν! Χαμός μέσα στο ΝΑΤΟ με την τουρκική εισβολή στο ελληνικό έδαφος – Αθ. Δρούγος: «Εγινε ενέδρα και απαγωγή, που είναι το τζιπ;»

Εδώ τους αιχμαλώτισαν! Χαμός μέσα στο ΝΑΤΟ με την τουρκική εισβολή στο ελληνικό έδαφος – Αθ. Δρούγος: «Εγινε ενέδρα και απαγωγή, που είναι το τζιπ;»

Χαμός μέσα στο ΝΑΤΟ με την τουρκική εισβολή στο ελληνικό έδαφος – Πολλοί γνωστοί αμυντικοί συντάκτες μίλησαν πλέον για ξεκάθαρη εισβολή και απαγωγή ενώ και ο γνωστός διεθνολόγος Αθ. Δρούγος βάση των πληροφοριών που συνέλεξε συμφώνησε και πήγε ένα βήμα παρακάτω:

«Πού είναι το αυτοκίνητο; Το αυτοκίνητο έχει οπλισμό, έχει πυρομαχικά. Είναι ένα τζιπ. Δεν έχουν πει τίποτα για τα όπλα»«Φοβάμαι ότι η περιοχή θα γκριζαριστεί…Δεν χάνεσαι σε αυτή την περιοχή. Γι αυτό και έφτασε σε ανώτατο διπλωματικό επίπεδο και μέχρι το γραφείο του ΓΓ του ΝΑΤΟ και του Αρχηγού των Συμμαχικών Δυνάμεων, Κέρτις Σκαπαρότι».

«Υπάρχει μυστικοπάθεια. Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά».
«Εγινε απαγωγή»!
Δόθηκαν εικόνες στη δημοσιότητα – Λίγα μέτρα από την γέφυρα στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας

Σε μικρή απόσταση από το Τελωνείο των Καστανιών Έβρου βρίσκεται η επίσημη διάβαση μεταξύ των δύο χωρών, σε ένα μικρό δάσος, το χέρσο δίπλα στη γέφυρα που δεν χωριζόταν από τον φράχτη΄ οι δύο στρατιωτικοί λόγο των καιρικών συνθηκών αποπροσανατολίστηκαν και εντοπίστηκαν στην παράνομη ζώνη με αποτέλεσμα να συλληφθούν από την Τούρκικη πλευρά, πράγμα που σε άλλες περιπτώσεις λυνόταν επί τόπου, φαίνεται πως αυτή τη φορά το ζήτημα πήρε αυστηρά την νόμιμη διαδικασία.Αυτή είναι η εκδοχή της Κυβέρνησης σύμφωνα με τις εικόνες που αποκαλύπτει δημοσίευμα.

Ομως οι φωτογραφίες δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση την αλήθεια!
Σύμφωνα με το ΓΕΣ και τις ομολογίες τους μπερδεύτηκαν και πέρασαν στο Τουρκικό μέρος εκεί που τελειώνει για λίγο το ποτάμι σχεδόν κάτω από τη γέφυρα.

Σημείο που όπως δείχνει ξεκάθαρα η φωτογραφία θέλει τους Ελληνες Στρατιωτικούς να μην μπορούν λόγω του χιονιού να παρατηρήσουν και την ίδια την γέφυρα (!) ώστε να ξέρουν που βρίσκονται επ ακριβώς.

Πράγμα αδύνατον.
Δεν πιστεύει κανείς ότι οι δύο έμπειροι στρατιωτικοί δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν που βρίσκονται σε σχέση με την γέφυρα που ήταν ακριβώς δίπλα.
Αλήθεια με δύο αιχμαλώτους στην Τουρκία η ηγεσία του ΓΕΣ που είναι;
Πηγή φωτογραφιών:www.life-events.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εδώ τους αιχμαλώτισαν! Χαμός μέσα στο ΝΑΤΟ με την τουρκική εισβολή στο ελληνικό έδαφος – Αθ. Δρούγος: «Εγινε ενέδρα και απαγωγή, που είναι το τζιπ;»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications