Διακόπτεται επ’ αόριστον το ελληνικό πρωτάθλημα μετά την εισβολή Σαββίδη καιρός ηταν! να βρουν κάτι πιο ουσιαστικό να ασχοληθούν οι φανατισμένοι με το ποδόσφαιρο!
Διακόπτεται επ’ αόριστον το ελληνικό πρωτάθλημα μετά την εισβολή Σαββίδη καιρός ηταν! να βρουν κάτι πιο ουσιαστικό να ασχοληθούν οι φανατισμένοι με το ποδόσφαιρο!

Την απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επ’ αόριστον ανακοίνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά την συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην δήλωσή του ο Γιώργος Βασιλειάδης είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα επιστρέψει την επιστροφή της ανομίας.Επίσης επιβεβαίωσε το αποκλειστικό δημοσίευμα του ΕleftherosTypos.gr ότι στις συζητήσεις είναι ανοιχτό το θέμα της διεθνούς απομόνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου με αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τα κύπελλα Ευρώπης.

Αναλυτικά τόνισε ότι: «H κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε πολλά αλλά πρέπει να γίνουν και πολλά. Δεν θα επιτρέψουμε να μπει σε κίνδυνο η προσπάθεια και να γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος.

Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες να ισχύουν για όλους έναντι όλων. Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Ξεκινούν συζητήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου. Το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει αν δεν υπάρχει σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους για να προχωρήσουμε μπροστά με όρους και κανόνες.

Τα πάντα είναι στο τραπέζι, ακόμη και το Grexit αν δεν αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Περιμένουν τις προτάσεις από τη λίγκα. Τις επόμενες ώρες και ημέρες θα κάνουμε και άλλες ανακοινώσεις.

Περιμένουμε ένα νέο πλαίσιο κανόνων συμφωνημένο από όλους. Το πλαίσιο είναι σαφές, πρέπει να αυστηριοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Θα ληφθούν οι πρόνοιες για να μην επηρεαστεί η Εθνική».

Τι προηγήθηκε στο ντέρμπι της ντροπής- Μαρτύριο χωρίς τέλος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε, το χθεσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε, με τον Ιβάν Σαββίδη να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο με περίστροφο στη ζώνη του και να απειλεί τον διαιτητή.

Ματς παίχτηκε μέχρι το 90’ χωρίς σκορ και ήρθε το γκολ του Βαρέλα να ρίξει… βαρελότο. Οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν το 1-0, αλλά ο Κομίνης δεν έτρεξε στη σέντρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications