Από ερείπια αρχαίας εξωγήινης πόλης έως πυραμίδες και διάφορα αλλα περίεργα στον Άρη!!! φώτο - βίντεο
Από ερείπια αρχαίας εξωγήινης πόλης έως πυραμίδες και διάφορα αλλα περίεργα στον Άρη!!! φωτογραφίες

Από πυραμίδες, ερείπια αρχαίων πόλεων , δομές σε σχήμα πυραμίδας, και πολλούς πληροφοριοδότες οι οποίοι έχουν αποκαλύψει συναρπαστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον Άρη και τους «εξωγήινους πολιτισμούς» που υπήρχαν κάποτε στον κόκκινο πλανήτη, ο Άρης εδώ και δεκαετίες ειναι ο πιο συζητημένος πλανήτης .

Ο πλανήτης Άρης μας έχει αποκαλύψει πολλά τελευταία. Έχουν διαρρεύσει πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση με όλα όσα πιστεύουμε για τον Άρη, και αυτά που έλεγαν πριν από μερικές δεκαετίες. Και αυτό δεν έχει σταματήσει.

Έχουν ανακαλυφθεί αναρίθμητες ανακαλύψεις στην επιφάνεια του Άρη που δημιουργούν περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις σχετικά με τον γειτονικό μας πλανήτη.

Μια ημέρα στον Άρη διαρκεί 24 ώρες και 37 λεπτά και έχει δύο δορυφόρους που μερικοί επιστήμονες λένε ότι είναι τεχνητοί, και ειναι εκεί αιώνες, και χρησιμοποιούνται ως "σταθμός" από ένα προηγμένο εξωγήινο πολιτισμό.

Ένα από τα κύρια επιχειρήματα που υποστηρίζουν αυτήν την "άγρια" θεωρία είναι ότι ένας από τους δορυφόρους του ταξιδεύει τέσσερις φορές πιο γρήγορα από τον Άρη. Αυτό είναι εξαιρετικά παράξενο, επειδή δεν υπάρχει κανένας φυσικός δορυφόρος που να γνωρίζουμε ότι έχει μεγαλύτερη ταχύτητα από τον πλανήτη που ειναι σε τροχιά.

Ένας άλλος παράγοντας που οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν είναι γιατί ένας από τους δορυφόρους στον κόκκινο πλανήτη επιβραδύνεται όταν απομακρύνεται από τον Άρη. Ένα ενδιαφέρον σύμφωνα με τον Δρ S. Fred Singer, πρώην ειδικός σύμβουλος του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αϊζενχάουερ, ειναι οτι ένα απο το φεγγάρι ο Φόβος θα μπορούσε να είναι ένα τεχνητός δορυφόρος σε τροχιά γύρω από τον Άρη πολύ καιρό πριν από ένα προηγμένο πολιτισμό του Άρη.

Μια καθαρή εικόνα, που δείχνει μια τέλεια πυραμίδα στον Άρη

Μια καθαρή εικόνα, που δείχνει μια τέλεια πυραμίδα στον Άρη

Ωστόσο, ο Singer δεν ήταν ο πρώτος που πρότεινε ότι υπήρχε κάτι παράξενο για τα φεγγάρια του Άρη. Οι πρώτες παρόμοιες αξιώσεις έγιναν από τον σοβιετικό αστροφυσικό Iosif Samuilovich Shklovsky, ο οποίος πίστευε σθεναρά ότι υπάρχει ευφυής σχεδιασμός για το δορυφόρο Φόβο.

Ο Μονόλιθος του Φόβου
Ο Μονόλιθος του Φόβου, ένας γιγαντιαίος μονόλιθος στην επιφάνεια του Φόβου από την πρώτη ματιά φαίνεται οτι δεν ειναι φυσικό

Ο Buzz Aldrin, ο δεύτερος άνθρωπος που περπάτησε στην επιφάνεια της Σελήνης, εξέπληξε πολλούς λέγοντας: Πρέπει να επισκεφτούμε το φεγγάρι του Άρη, υπάρχει ένας μονόλιθος εκεί, μια πολύ ασυνήθιστη δομή σε αυτό, ο Φόβος ειναι ένα τεχνητό αντικείμενο που περιστρέφεται γύρω από τον Άρη μία φορά κάθε επτά ώρες. Όταν οι άνθρωποι το δουν, θα πουν, «Ποιος το έβαλε εκεί;», Λοιπόν, το σύμπαν το έβαλε εκεί, ή αν είσαι πιστός, τότε ο Θεός το έβαλε εκεί ».

Τα αινίγματα γύρω από τον Άρη και τα φεγγάρια του είναι πολλά, αλλά οι πιο περίεργες ανακαλύψεις έγιναν στην επιφάνεια του πλανήτη.

Ένα  γλυπτό προσώπου πάνω σε ένα βράχο στον Άρη;

Ένα γλυπτό προσώπου πάνω σε ένα βράχο στον Άρη; η ένα ζωντανό πλάσμα;

Αρκετές απο εικόνες που δίνει η NASA στο κοινό, που λαμβάνονται από την επιφάνεια του Άρη, έχουν προκαλέσει μεγάλη διαμάχη, επειδή πολλοί ερευνητές έχουν βρει αποδείξεις για δέντρα, νερό, πυραμίδες, σωλήνες, κτίρια και τα μυστηριώδη αντικείμενα, και αμέτρητες ανωμαλίες δεν πρέπει να είναι εκεί.

Φυσικά, και το χρώμα του Άρη, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι ότι το έχει αλλάξει η NASA απο το πραγματικό χρώμα στον Άρη για να κρύψει τον ουρανό του και οτι έχει συνθήκες σαν της Γης. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν μας έχουν πει όλα σχετικά με τον Άρη και ότι η αλήθεια παραμένει μακριά από το κοινό.

Αρχαία ερείπια στον Άρη;

Αρχαία ερείπια στον Άρη;

Ο Sir William Cooper και ο John Lear κατηγόρησαν τη NASA για την απόκρυψη πληροφοριών σχετικά με τον Άρη σε έγγραφο που υπέγραψε ο Πρόεδρος Μπους το 1989.

Ο Gordon Novel, πρώην μέλος του Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε ότι η NASA και η κυβέρνηση των ΗΠΑ στέλνουν ανθρώπους στον Άρη εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τις "εσωτερικές" διαρροές, η NASA χρησιμοποιεί κωνικά διαστημικά σκάφη, τα οποία χρειάζονται μόνο 33 ώρες για να φτάσουν στον Άρη και δουλεύουν με ελεύθερη ενέργεια που έχουν αποκρύψει για περισσότερα από 60 χρόνια, ειναι πιθανό να πήραν αυτη την τεχνολογία απο την ναζιστική Γερμανία(free energy).

Ο Δρ O'Leary, ο οποίος έγινε σεβαστός καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Princeton μετά την αναχώρηση από τη NASA, δήλωσε: Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι είμαστε σε επαφή. Οι εξωγήινοι πολιτισμοί μας παρακολουθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και η εμφάνισή τους είναι περίεργη από οποιαδήποτε δυτική υλιστική άποψη. "
Ίσως ένας από αυτούς τους εξωγήινους πολιτισμούς ήταν αυτός που υπήρχε ή εξακολουθεί να υπάρχει στον Άρη.

Εδώ πως αλλοίωσαν την φωτογραφία του προσώπου ώστε να φαίνεται ως βουνό.
"Υπάρχουν δομές στην επιφάνεια του Άρη. Υπάρχουν δομές και κάτω από την επιφάνεια του Άρη που δεν μπορούν να τις δουν οι κάμερες του Voyager. Θα ήθελα επίσης να πω ότι υπάρχουν μηχανήματα στην επιφάνεια του Άρη, ενώ υπάρχουν και μηχανήματα κάτω από την επιφάνεια του Άρη (Richard Dolan Press. Ερεύνα UFOs και εθνικής Κρατικής Ασφάλειας : Νέα Υόρκη)

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ... Μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο που περιέχει δεκάδες πολύ δελεαστικές εικόνες του Άρη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications