Περίεργη πληροφορία για την σκόπιμη αφρικάνικη σκόνη κάθε χρόνο τέτοια εποχή!
Περίεργη πληροφορία για την σκόπιμη αφρικάνικη σκόνη κάθε χρόνο τέτοια εποχή!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν κάτω απο την μύτη του κόσμου! εκτός οτι τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους στην κυριολεξία και δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμα και τα αυτονόητα, ούτε οτι πίσω απο αυτές τις δήθεν έγκυρες πήγες βρίσκονται ψευδό-δημοσιογράφοι κήρυκες τους ψεύδους που υπηρετούν το σύστημα! μετα τους αεροψέκασμους που έγιναν "θεωρίες συνωμοσίας"!! γιατί έτσι τους λένε οι κήρυκες του ψεύδους με μισθωμένους ψευδό-επιστήμονες, τώρα έχουμε και αφρικάνικη σκόνη! για ρωτήστε αν γινόταν αυτο πριν 10-20 χρονιά τους παππούδες σας!

Μια πληροφορία λέει οτι κάθε χρόνο το κάνουν αυτο τέτοια εποχή της Ισημερίας! ο σκοπός που το κάνουν ξεπερνάει την φαντασία ακόμα και την πιο τρελή ταινία επιστημονικής φαντασίας! που οι περισσότεροι όπως και σε αλλα θέματα ούτε καν έχουν διανοηθεί! και ίσως ο ίδιος λόγος ηταν που έκαναν αεροψέκασμους επι σειρά ετών.

Έρχεται σκόνη από την Αφρική: Τι πρέπει να προσέχετε; μονο που αυτα έλεγαν και το 2017 βλέπε πιο κάτω, επιβεβαιώθηκε δηλαδή το ένα μέρος της πληροφορίας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, τις επόμενες ημέρες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γεμίσει για ακόμα μια φορά η ατμόσφαιρα της Ελλάδας από σκόνη από την Αφρική.Η σκόνη στην ατμόσφαιρα δεν είναι φυσικά κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Αυτά έλεγαν το 2017 την ίδια εποχή:

Τα ίδια παραμυθία έλεγαν και πέρυσι την ίδια εποχή οπως βλέπετε πιο πάνω, δεν ξέρουμε και δεν θυμόμαστε αν είχε γίνει και το 2016 αυτο, επίσης την ίδια εποχή, περισσότερες πληροφορίες δεν λέμε. Γιαυτό λένε για "θεωρίες συνωμοσίας" αντί για συνωμοσίες!και χλευάζουν μόνιμος όσους δεν ακολουθούν το κοπάδι τους!

Post A Comment:

4 comments

Ανώνυμοςείπε...

Θελετε να πειτε κατι ?
Αν ναι γιατι δεν το λετε ?
Αν οχι, ειστε απλα γελειοι!

atomείπε...

Φυσικά και είμαστε γελοίοι! θα μας προστατέψετε εσείς? σε μια χώρα οπού όταν λες αλήθειες σε κυνηγάνε συμμορίτες εβραιοκομμουνιστες δικτυακοί τρομοκράτες και κάνουν και δικτυακές επιθέσεις antiseo bullying κτλ? η θα μας πει κανένας μπράβο? σε μια χώρα που δικαιοσύνη ειναι αριστερή και οι τρομοκράτες αλωνίζουν στο ίντερνετ και κυνηγάνε με λυσσά κάθε ανεξάρτητη φωνή? η που οι περισσότεροι επικροτείτε συμμορίτες και μασόνους που κάνουν μόνιμα διασπορά ψευδών ειδήσεων και σας κάνουν οτι θέλουν? όπως και έχετε σε πρωτες θέσεις σελίδες αριστερών? σας είδαμε όταν λέγαμε αλήθειες για αλλα θέματα!

Ανώνυμοςείπε...

Είμαι 50 χρονών. Μέχρι πριν 10 χρόνια δεν θυμάμαι το παραμύθι της αφρικανικής σκόνης. Από ανέμους και θύελλες άλλο τίποτα η Ελλάδα, αλλά αφρικανική σκόνη δεν θυμάμαι.
Όποιος βρει δημοσίευμα για αφρικανική σκόνη παλαιότερο των 10 ετών θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας.
Μέχρι τότε όμως εγώ θα λέω ότι μας ψεκάζουν ασταμάτητα με βαρέα μέταλλα που προκαλούν αυτή την θαμπάδα που την λένε αφρικανική σκόνη...
Υ.Γ. Η άμμος στην Αφρική έχει άραγε τόσα βαρέα μέταλλα όσα μας λένε ότι κόβουν βόλτες στον αέρα;

Ανώνυμοςείπε...

Βεβαιως και ειμεθα ολοι γελοιοι (φιλε?)ανωνυμε.Ρωτας τον αρθρογραφο αν θελει να πει κατι και αν ναι γιατι δεν το λεει.Αυτοματως αυτη η ερωτηση σε κατατασσει στην μεγαλη αγελη των ΗΛΙΘΙΩΝ.Να σου πω και τον λογο που σε αποκαλω ηλιθιο για να μην νομισεις οτι σε βριζω κιολας.Ο ανθρωπος ειπε "ρωτηστε αν γινοταν αυτο πριν 10-20 χρονια".Εσυ ρωτησες και σου ειπαν οτι γινοταν?? εγω δεν χρειαζεται να ρωτησω γιατι ειμαι 55 και ξερω οτι αυτο το φαινομενο της σκονης απο την Αφρικη και ξανα μανα η σκονη απο την Αφρικη ηταν ενα φαινομενο που συνεβαινε σπανιοτατα.Θα μπορουσε δηλαδη να συμβει μια φορα στα 4 η και παραπανω χρονια.Η δε βροχη με λασπη οπου πλεον καθε βροχη κατεβαζει και λασπη δεν συνεβαινε ΠΟΤΕΣ !!!Οι εξυπνοι ανθρωποι αν βραχουν απο αυτο το λασποειδες ψιλοβροχο πανε στο καπακι και κανουνε μπανιο με σαπουνακι.Κατι αλλο τωρα.Πιο παλια λοιπον εαν η μερα ηταν ηλιοφανης ο ουρανος ητανε καθαρος και γαλαζιος.Ιδιαιτερα τις ψυχρες μερες.Τις μερες του καλοκαιριου ηταν γαλαζιος το πρωι και οσο ανεβαινε η θερμοκρασια ξεθωριαζε και ξασπριζε καπως,φυσιολογικο φαινομενο λογω ζεστης.Τωρα,γαλαζιο πεντακαθαρο ουρανο βλεπουμε μονον μετα απο γερη μπορα η οταν εχει δυνατο ανεμο ιδιαιτερα βορια.Αυτη η σκαταδα και η μουχλα που μας κρυβει τον γαλαζιο ουρανο (οχι συννεφα)ειναι ενα μονιμο φαινομενο που απο οτι φαινεται λιγοι θεωρουν αφυσικο.Ισως γιατι οι περισσοτεροι δεν κοιτουν πια τον ουρανο (ανω θρωσκω) αλλα τις μυτες των παπουτσιων τους....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications