18χρονη σκοτώθηκε όταν το κινητό στο οποίο μιλούσε εξερράγη στο στήθος της
18χρονη σκοτώθηκε όταν το κινητό στο οποίο μιλούσε εξερράγη στο στήθος της

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, πρόκειται για ένα παλιό μοντέλο smartphone της Nokia

Τι απαντά εκπρόσωπος της εταιρείας Τραγικό θάνατο βρήκε μια 18χρονη κοπέλα στην Ινδία, όταν το κινητό της εξερράγη στο στήθος της την ώρα που μιλούσε με κάποιον συγγενή.

Σύμφωνα με τους γονείς της Uma Oram, το φρικτό δυστύχημα συνέβη όταν η άτυχη κοπέλα, βλέποντας την μπαταρία να πέφτει την ώρα που κουβέντιαζε με μια ξαδέρφη της, αποφάσισε να το συνδέσει στην πρίζα με τον φορτιστή, ενώ συνέχιζε να μιλά.

Με το που έβαλε τον φορτιστή στην πρίζα ξαφνικά η μπαταρία εξερράγη, είπε στις Αρχές ο αδερφός της κοπέλας που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Προτού καταλάβουν τι συνέβη, η 18χρονη είχε πέσει αναίσθητη, ενώ στο χέρι και το στήθος της είχαν προκληθεί σοβαρά τραύματα. Παρόλο που μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή.

Στις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου διακρίνεται το κινητό που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη κοπέλα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, πρόκειται για ένα παλιό μοντέλο smartphone της Nokia από το 2010.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μίλησε στη Mirror και διαβεβαίωσε το κοινό ότι το συμβάν διερευνάται, εκφράζοντας παράλληλα την θλίψη του για τον χαμό της νεαρής Ινδής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications