What the Hell Are You? οι λύκοι έχουν μπει στο μαντρί χρονιά τώρα!
What the Hell Are You? οι λύκοι έχουν μπει στο μαντρί χρονιά τώρα!

Ένας ερευνητής απο την Βραζιλία είχε πει μια καταπληκτική ιστορία σε ραδιόφωνο, μιας ομάδας στρατιωτών που βρήκαν ένα μεγάλο μυστικό σε μια σπηλιά του Αμαζονίου.

Σε κρυφή αποστολή,και οτι έγινε μια συμπλοκή των στρατιωτών με ένα πλάσμα απο άλλο άλλο κόσμο, που ηταν εδώ στην γη.

Το γεγονός και η ιστορία είναι πολύ παρόμοια με την ταινία Predator από τον John McTiernan, με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger το 1987.
Η ομοιότητα με την ιστορία είναι πραγματικά ενοχλητική καθώς αυτο το περιστατικό ηταν η έμπνευση για να γίνει αυτη η ταινία,κάτι που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι, οπως πολλές ταινίες που αποκαλούν "επιστημονικής φαντασίας " .

Υπάρχει και το εξωγήινο κρανίο με ημερομηνία 1979 :

Ο άνωθεν συνειρμός με την ιστορια αυτη στην ταινία, και τι γίνεται στην πραγματικότητα μονο τυχαία δεν ειναι, ειναι σε τοσο βαθιά ύπνωση η μάζα που κοιμάται τον ύπνο το δίκαιου!

Και το ερώτημα ειναι πως ήρθαν εδώ και που βρήκαν την τεχνολογία για να έρθουν ? οι ιδιοι ειναι διανοητικά ανάπηροι για να κάνουν ακόμα και μια απλή εφεύρεση.

Ότι ματώνει σκοτώνεται πάντως! δεν τους χάλασε που στην ταινία μονο ένας άρειος σκότωσε τον εχθρό στο τέλος,(O Άρνολντ Άλοις Σβαρτσενέγκερ- Arnold Alois Schwarzenegger γιος αξιωματικού των SS) οι μάζες ειναι τοσο βουτηγμένες στο matrix που ειναι αδύνατο να καταλάβουν έστω και το παραμικρό, οντάς ως πρόβατα, σας το εγγυώμαι και με υπογραφή που έλεγε και Λιάνα Κανέλλη! εδώ η απόδειξη , οι λύκοι έχουν μπει στο μαντρί εδώ και καιρό, η πλάκα ειναι οτι έρχεται το κάθε δίποδο και μας το παίζει έξυπνος και μορφωμένος γιατι του έμαθαν 5-6 πράγματα να γράφει και του έδωσαν 2-3 πτυχία! όταν δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά! καλά ειναι, βλέπουν survivor τηλεόραση και διαβάζουν ιστοσελίδες του συστήματος κάλο ύπνο... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ✠₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications