Βίντεο-σοκ: Ρώσος πιλότος ανατινάσσεται για να μην τον πιάσουν οι τζιχαντιστές
Βίντεο-σοκ: Ρώσος πιλότος ανατινάσσεται για να μην τον πιάσουν οι τζιχαντιστές

Ένα βίντεο που σοκάρει ήρθε στο φως της δημοσιότητας με έναν Ρώσο πιλότο να ανατινάσσεται, πυροδοτώντας μία χειροβομβίδα, προκειμένου να μην πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών στη Συρία καλυτερα να αυτοκτονήσεις πάρα να πέσεις στα χεριά αυτών των τεράτων οι οποίοι ειναι ίδιοι με τους κομμουνιστές! ίδια μυαλά και ίδια ράτσα.

Όπως χιλιάδες αυτοκτόνησαν στην Γερμανία το 1945 ακόμα και γυναικόπαιδα για να μην πέσουν στα χεριά αδίσταχτων ορδών μογγολοκομμουνιστών, μια απο τα ίδια και οι Σουλιώτες κάποτε επίσης σε μογγολοκομμουνιστές, μπορείτε να δείτε τι μίσος έχουν οι μογγολοκομμουνιστές πίσω απο troll σε σχόλια στο FACEBOOK ακόμα και σήμερα! σε αυτούς που δεν υιοθετούν τα αριστερά ψέμματα και κάνουν το λάθος να σχολιάσουν !μπείτε σε αριστερή σελίδα και γράφτε μια αλήθεια στα ψευδή τους να δείτε τι θα γίνει! αν γινόταν πόλεμος τώρα στην Ελλάδα όλοι οι κομμουνιστές θα ηταν σαν την ISIS και θα έσφαζαν ως άγρια θηρία μη κομμουνιστές δηλαδή "φασίστες" οπως είχαν κάνει το 1945-1950 στην Ελλάδα,(όλοι οι μη κομμουνιστές θεωρούνται φασίστες στα σατανικά μυαλά κομμουνιστών),τους αρέσει να βασανίζουν τα θύματα τους με οτι πιο σατανικό μπορείς να φανταστείς, αντί να τα σκοτώνουν με μια σφαίρα αυτός ειναι λόγος που αυτοκτόνησε ο πιλότος αντί να μαρτυρήσει στα σατανικά χεριά τζιχαντιστών που έχουν εβραϊκά στοιχειά όπως και οι κομμουνιστές για την ιστορία :Ο Κλήμοβ στο βιβλίο του « ο λαός του θεού» χωρίς να αναφέρει τα αίτια, χαρακτηρίζει όλους τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ως ψυχολογικά ανώμαλους εις όλα!και εκδηλώνονται βάζουμε μονο τα 2: Σχιζοφρενείς, Σαδισταί....!χαίρονται μόνον –σαν σαδισταί- όταν βλέπουν τους άλλους να βασανίζωνται και να υποφέρουν.

Σύμφωνα με τους Times της Σιβηρίας, ο πιλότος, που πρόλαβε να εκτιναχθεί με αλεξίπτωτο όταν οι τζιχαντιστές κατέρριψαν το Sukhoi του, προτού ανατιναχθεί, φώναξε «αυτό είναι για τους δικούς μας».

Ο πιλότος λεγόταν Ρόμαν Φιλίποφ και ήταν 33 χρονών, ενώ σκοτώθηκε στο Ιντλίμπ της Συρίας το Σάββατο. Το μαχητικό του καταρρίφθηκε από μέλη της Αλ Νούσρα, που ακόμα πολεμούν στα εδάφη της Συρίας.

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, πρόλαβε να πυροβολήσει και να σκοτώσει δύο τζιχαντιστές πριν ανατιναχθεί. Καταγόταν από το Βλαδιβοστόκ και όπως ανακοινώθηκε θα τιμηθεί με το υψηλότερο μετάλλειο της Ρωσίας, ως Ήρωας της χώρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications