Μεγάλοι απατεώνες και τσιράκια του τσυριζα η αστυνομία του Τόσκα!Σβήσαμε την ώρα γιατί ήταν λάθος η ημερομηνία, απολογείται ο Τόσκας
Μεγάλοι απατεώνες και τσιράκια του τσυριζα η αστυνομία του Τόσκα!Σβήσαμε την ώρα γιατί ήταν λάθος η ημερομηνία, απολογείται ο Τόσκας

Ηταν λάθος η ημερομηνία στο βίντεο γι’ αυτό σβήστηκε, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη – Αξίζουν συγχαρητήρια στην αστυνομία, είπε. Ήταν λάθος η ημερομηνία, γι’ αυτό σβήστηκε και η ώρα στο βίντεο, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Νίκος Τόσκας, επιμένοντας πως τα στοιχεία της αστυνομίας για τον κόσμο που υπήρχε στο Σύνταγμα κατά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία την Κυριακή, ήταν ακριβή!!!Γιαυτό δεν θα σας λυπηθεί κάνεις όταν σας πάνε το μισθό 500 ευρώ εκεί στην αστυνομία, και δεν αργεί αυτη η ώρα! μονο να πουλάνε πνεύμα και να ηδονίζονται όταν κόβουν κλίσεις ειναι οι περισσότεροι, οτι θα εβαζαν την αστυνομία να λέει δικά τους HOAX ξεπερνάει κάθε όριο!οπως αυτα που βάζουν οι ιστοσελίδες αριστερών επι μονίμου βάσεως! αλλα ΗΟΑΧ ειναι μονο οτι "ενοχλεί" απο "φασιστοσελιδές" οπως λένε τα troll τους όλες τις ανεξάρτητες πήγες που επίσης συκοφαντούν μόνιμος.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία στην επίσημη ανακοίνωσή της κάνει λόγο για 140.000 διαδηλωτές, την ώρα που ακόμα και χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί και συνδικαλιστές αμφισβητούν έντονα το νούμερο αυτό.

Μάλιστα για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς της, η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο τραβηγμένο από το ελικόπτερο, όπου φαίνεται η διαδήλωση από ψηλά. Στο βίντεο όμως, όπως παρατήρησαν πολλοί, είναι σβησμένη η ημερομηνία και η ώρα που αναγράφεται πάνω αριστερά. Ετσι, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα πλάνα τραβήχτηκαν κατά την ώρα ακμής του συλλαλητηρίου και όχι νωρίτερα ή αργότερα , την ώρα δηλαδή που οι διαδηλωτές προσέρχονταν ή αποχωρούσαν, με αποτέλεσμα να είναι πιο αραιή η πυκνότητά τους.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 14:55 το μεσημέρι της Κυριακής, ισχυρίστηκε όμως ο κύριος Τόσκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ενώ όπως δήλωσε η ημερομηνία ήταν 01-01-2018, ήταν δηλαδή λάθος και γι’ αυτό σβήστηκε από το σημείο εκείνο πάνω αριστερά στο βίντεο.

«Εάν υπήρχε ένα εκατομμύριο, ο κόσμος θα ήταν μέχρι τους Αμπελοκήπους», είπε ο κύριος Τόσκας που παραδέχθηκε επίσης ότι το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα «επειδή υπήρχαν τερατογενέσεις από ορισμένα ΜΜΕ ότι ο κόσμος ήταν ένα εκατομμύριο, γι’ αυτό δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα».

Αμέσως μετά πάντως έσπευσε να χαρακτηρίσει «αυθαίρετο και λάθος ότι έδωσα εγώ την εντολή να βγει το βίντεο, που τραβήχτηκε όπως γίνεται σε όλες τις μεγάλες διαδηλώσεις».

«Την δουλειά αυτή την κάνει κάθε φορά η αστυνομία, που δούλεψε συστηματικά, οργανωμένα και μεθοδικά. Διαδηλωτές είχαν έρθει από όλη τη χώρα και δεν άνοιξε μύτη, αξίζουν συγχαρητήρια στην αστυνομία», πρόσθεσε.
Το βίντεο με σβησμένη την ώρα που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛΑΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications