20 Φεβ 2018

Συνελήφθη ελληνόφωνο μόρφωμα που τους αποκαλούν αντιεξουσιαστές με μαχαίρι και κοκαΐνη στην Πάτρα

Συνελήφθη ελληνόφωνο μόρφωμα  πους τους αποκαλούν  αντιεξουσιαστές με μαχαίρι και κοκαΐνη στην Πάτρα

Συνελήφθη αντιεξουσιαστής με μαχαίρι και κοκαΐνη στην Πάτρα – Ενας νεαρός άνδρας συνελήφθη στην Πάτρα από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας. Οπως αναφέρει το tempo24.gr, ο νεαρός ανήκει στον πυρήνα σκληρής ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και ένα μαχαίρι. Ο εντοπισμός και η σύλληψη του έγινε νυχτερινές ώρες της περασμένης Παρασκευής προς το Σάββατο.

Ο νεαρός, στο πλαίσιο του αυτοφώρου δικάστηκε για την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και οπλοκατοχής, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Κλασική τακτική τους, και μετά σου λένε για δημοκρατία! μπορεί να του είπαν και συγνώμη που τους έπιασαν κατα λάθος,αν ηταν της Χ.Α θα έπαιζε σε όλα τα κανάλια και σε ιστοσελίδες τους με σοκαριστικούς τίτλους!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Συνελήφθη ελληνόφωνο μόρφωμα που τους αποκαλούν αντιεξουσιαστές με μαχαίρι και κοκαΐνη στην Πάτρα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: