20 Φεβ 2018

Ενα τεθωρακισμένο Leopard για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Ιωαννίνων[εικόνες]

Ενα τεθωρακισμένο Leopard για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Ιωαννίνων

Η ιστορική πόλη των Ιωαννίνων γιορτάζει τα 105 χρόνια από την απελευθέρωσή της και το ΓΕΣ αποφάσισε να... εντυπωσιάσει κατοίκους και επεισκέπτες με το πρώτο εκθεσιακό Λeopard που έχει διαμορφώσει σε χώρο της 8ης Μεραρχίας που εδρεύει στην πόλη.

Η έκθεση που έχει οργανώσει το ΓΕΣ λειτουργεί από σήμερα 20 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2018, από ώρες 10:00 – 13:00 και 16:30 – 18:00 καθημερινά και είναι ανοιχτή για το κοινό.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του αρματος LEO A1 που εντάχθηκε στη δύναμη του ελληνικού στρατού πριν από 25 χρόνια και εκτίθεται στα Ιωάννινα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ενα τεθωρακισμένο Leopard για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των Ιωαννίνων[εικόνες]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: