Η σιωπή των μιντιακών αμνών για τη σχέση αντικαταθλιπτικών και μαζικών πυροβολισμών στις ΗΠΑ
Η σιωπή των μιντιακών αμνών για τη σχέση αντικαταθλιπτικών και μαζικών πυροβολισμών στις ΗΠΑ

Stephen Paddock, Omar Mateen, Gavin Long, Eric Harris, Dylan Klebold, James Holmes, και τώρα ο Nikolas Cruz, όλοι έχουν ένα κοινό πράγμα εκτός από τις μαζικές δολοφονίες που πραγματοποίησαν: αναφέρθηκε ότι ελάμβαναν συνταγογραφούμενα φάρμακα που αλλοιώνουν την νοητική κατάσταση και φέρνουν πλήθος αρνητικών παρενεργειών που κυμαίνονται από την επιθετικότητα και την αυτοκτονία, μέχρι τον αυτοκτονικό ιδεασμό

Αυτοκτονία, γενετικές ανωμαλίες, καρδιακά προβλήματα, εχθρότητα, βία, επιθετικότητα, παραισθήσεις, η αυτοτραυματική σκέψη, ο αυτοκτονικός ιδεασμός και ο θάνατος είναι μόνο μερικές από τις παρενέργειες που προκαλούνται από τα φάρμακα γνωστά ως SSRIs (selective serotonin reuptake inhibitors) ή αντικαταθλιπτικά.

Έχουν διεξαχθεί 150 μελέτες σε 17 χώρες σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Υπήρξαν 134 προειδοποιήσεις από ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων από 11 χώρες και προειδοποίηση της ΕΕ σχετικά με τις επικίνδυνες παρενέργειες των αντικαταθλιπτικών.

Παρά τη θλιβερή λίστα των πιθανών αντιδράσεων σε αυτά τα φάρμακα, η χρήση τους έχει αυξηθεί στα ύψη κατά 400% από το 1988. Συμπτωματικά, καθώς αυξήθηκε η χρήση αντικαταθλιπτικών, άρχισαν και μαζικοί πυροβολισμοί.

Το θέμα του ψυχοτρόπου φαρμάκου που παίζει ρόλο σε μαζικούς πυροβολισμούς δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας. Είναι πολύ πραγματικό και οι κατασκευαστές φαρμάκων απαριθμούν αυτές τις δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες στα ίδια τα ένθετα κάθε ενός από αυτά τα φάρμακα.Ωστόσο, τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης και η αμερικάνικη (και όχι μόνο) κυβέρνηση συνεχίζουν να αγνοούν ή να καταστέλλουν αυτές τις πληροφορίες. Γιατί άραγε;

Σύμφωνα με το Free Thought Project, ο Sean Hannity της εφημερίδας FOX News καταγράφηκε αυτήν την εβδομάδα, να κόβει απότομα δημοσιογράφο που τόλμησε να κάνει αναφορά των αντικαταθλιπτικών στην υπόθεση του Nikolas Cruz.
Ο Hannity έπαιρνε συνέντευξη από την Gina Loudon, που προσπάθησε να συνδέσει την υπόθεση Cruz με τα SSRIs.
“Νομίζω ότι πρέπει να εξετάσουμε σοβαρά ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάμε ακόμα, Sean, και αυτό είναι ψυχοτρόπα φάρμακα”, λέει η Loudon.

“Υποψιάζομαι ότι θα ανακαλύψουμε πολλά, σαν τους περισσότερους από αυτούς τους σκοπευτές …”, λέει, λίγο πριν ο Hannity την κόψει και περάσει στον γιατρό που στεκόταν πλάι της.

Δεν είναι μυστικό ότι η φαρμακευτική βιομηχανία ασκεί τεράστιο έλεγχο στην κυβέρνηση (σ.σ. εννοεί την αμερικάνικη, αλλά… τώρα ξέρετε πως όχι μόνο) και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι ο έλεγχός τους που κρατά κάθε αρνητικό δημοσίευμα για τα επικίνδυνα προϊόντα τους μακριά από τον τύπο. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανότατα δεν γνωρίζουν το εύρος αυτού του ελέγχου.

Όπως ο Mike Papantonio, δικηγόρος και οικοδεσπότης της διεθνούς τηλεοπτικής εκπομπής America’s Lawyer, εξηγεί, με εξαίρεση την CBS, κάθε σημαντική επιχείρηση μέσων μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει τουλάχιστον ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου με εκπρόσωπο από φαρμακευτική εταιρεία. Για να το θέσουμε απλά: Αυτά τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ξυπνούν, πηγαίνουν σε μια συνάντηση στη Merck ή στην Pfizer, (σ.σ. ή στην Novartis)και παίρνουν οδηγίες τι θα προβληθεί στον αέρα.

Στο κάτωθι βίντεο, ο Papantonio εξηγεί πώς τα δισεκατομμύρια δολάρια που δίνει η big pharma στα mainstream media κάθε χρόνο, χρησιμοποιείται για να τους κρατήσει υποτακτικούς και συνεργάτες για να καλύψουν τις θανάσιμες παρενέργειες των προϊόντων τους.
Τελειώνοντας ο αρθρογράφος αναρωτιέται πόσο ακόμα θα επιτρέψουμε αυτές τις εταιρείες φαρμάκων δισεκατομμυρίων δολαρίων να ελέγχουν το αφήγημα και να μην αφήσουν αυτή τη συζήτηση να πραγματοποιηθεί; Πόσοι περισσότεροι μαζικοί πυροβολισμοί θα λάβουν χώρα πριν οι Αμερικανοί ξυπνήσουν μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα;

“Χαπακώνουν” τους Έλληνες με ψυχοφάρμακα οι γιατροί – Μήπως γι’ αυτό έχουμε κι εδώ έξαρση αυτοκτονιών και οικογενειακών τραγωδιών και δεν φταίει απλά “η κρίση;” Πόσες φορές έχουμε ακούσει το “είχε ψυχολογικά προβλήματα;”

nea.allnewz.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications