21 Φεβ 2018

H ΝΑSA διερευνά μυστηριώδη βράχο 10.000 ετών που δείχνει εξωγήινους

H ΝΑSA διερευνά μυστηριώδη βράχο 10.000 ετών που δείχνει εξωγήινους

Ένας αριθμός προϊστορικών σχεδίων που φαίνονται να δείχνουν εξωγήινους και UFO
ώθησαν μια τοπική κυβέρνηση των ΗΠΑ να ψάξει για βοήθεια από τη ΝASA, αφότου οι εικόνες έμοιαζαν να αναπαριστούν εξωγήινη ζωή.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο αφηγητής εξηγεί πως κάποια κομμάτια έργων τέχνης που έχουν ανακαλυφθεί στην περιοχή Χάραμα στην Ινδία, φαίνονται να δείχνουν εξωγήινους και UFO παρόμοια με σκηνές μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με τον τοπικό αρχαιολόγο JR Bhagat, είναι ασαφές το τι αποκαλύπτουν οι εικόνες. Τώρα θέλουν να το διερευνήσει η NASA.

Όπως λέει: «Τα ευρήματα δείχνουν ότι οι άνθρωποι στην προϊστορική εποχή μπορεί να έχουν δει ή να έχουν φανταστεί όντα από άλλους πλανήτες που δημιουργούν ακόμη περιέργεια στους ανθρώπους και τους ερευνητές.

«Απαιτείται εκτεταμένη έρευνα για περαιτέρω ευρήματα. Η περιοχή Χάραμα δεν διαθέτει επί του παρόντος έναν τέτοιο εμπειρογνώμονα, ο οποίος θα μπορούσε να αποσαφηνίσει το θέμα. «

Επίσης, αποκάλυψε ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των έργων ήταν ασαφή και οι χαρακτήρες φαίνονται να χρησιμοποιούν όπλα. Πρόσθεσε: «Οι πίνακες έχουν φυσικά χρώματα που έχουν ξεθωριάσει ελάχιστα, παρά τα χρόνια».
«Οι παράξενες σκαλιστές φιγούρες φαίνονται να κρατούν αντικείμενα σαν όπλα και δεν έχουν σαφή χαρακτηριστικά.

«Ειδικά, η μύτη και το στόμα λείπουν.
«Σε μερικές φωτογραφίες, εμφανίζονται ακόμη και να φορούν διαστημικές στολές. Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τη δυνατότητα φαντασίας από τους προϊστορικούς ανθρώπους, αλλά οι άνθρωποι συνήθως φαντάζονται τέτοια πράγματα.»

Τι να πει κι ο ερευνητής;
Μάλλον δεν έχει διαβάσει το βιβλίο «Βιμαανίκα Σαάστρα», όπου αναφέρεται η αεροναυτική επιστήμη σε μια περίοδο που εμείς θεωρούμε σήμερα προϊστορική, αλλά τέτοια αρχαία έργα, μαρτυρούν ότι υπήρχε πολύ προηγμένη τεχνολογία και το οποίο έχει κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις ΕΛ του Δ. Λιακόπουλου.Μάλλον δεν έχει διαβάσει, ούτε τα ινδικά έπη Ραμαγιάνα και Μαχαμπαράτα, για να μάθει για τους πολέμους των λεγόμενων θεών.
Η ΝΑΣΑ από την άλλη μεριά δεν έχει και την καλύτερη φήμη, όσον αφορά τις αποκαλύψεις τέτοιων γεγονότων.

Η πράξη δείχνει ότι περισσότερο τα αποκρύπτει. Το παραμύθι των εξωγήινων καλά κρατεί, ώστε να αποκρύπτεται η ύπαρξη των επικυρίαρχων του κόσμου αυτού, των Νεφελίμ, που υπηρετούν κι αυτοί τα σχέδια του μισάνθρωπου διαβόλου.

Και η ΝΑΣΑ προωθεί αυτό το σενάριο των εξωγήινων, ώστε να δικαιολογήσει την ενδεχόμενη επιστροφή των Νεφελίμ στην παγκόσμια διοίκηση, παρουσιάζοντάς τους ως καλούς εξωγήινους που μας αγαπούν και θέλουν την πρόοδό μας.

www.el

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

H ΝΑSA διερευνά μυστηριώδη βράχο 10.000 ετών που δείχνει εξωγήινους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications