Στο επίκεντρο του  εγκυρότατου κουκλοθέατρου  του Σφύριζα το θέατρο  Novartis!
Στο επίκεντρο του  εγκυρότατου  Πολιτικού Συμβουλίου του Σφύριζα το θέατρο  Novartis!

Διαλεχτά μπουμπούκια ένας ένας μερικά μονο απο του κουκλοθέατρο Σφύριζα με δείκτη νοημοσύνης κάτω του ορίου, που ονομάζουν κυβέρνηση! Αν αυτοι οι αντιπαθητικοί που οι περισσότεροι δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα, κάνουν κουμάντο στην χώρα εγώ ειμαι μετενσάρκωση του Βούδα!
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Σφύριζα , υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Κατά την συνεδρίαση, σύμφωνα με κυβενρητικές πηγές. έγινε μία πρώτη αποτίμηση της κατάστασης, όπως έχει διαμορφωθεί από τις «καταιγιστικές εξελίξεις» για την υπόθεση Novartis.

Η συζήτηση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ήταν προκαταρκτική και διευκρινίστηκαν κάποια θέματα που αφορούν νομικά ζητήματα της δικογραφίας.

«Η μελέτη της δικογραφίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις» ανέφεραν πηγές της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι το ζήτημα θα τεθεί και πάλι επί τάπητος, σε νέα συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

μην εισε και τοσο αρνητικος εδω .. καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει .. εδω κατι παιζει , και αν γινωταν κατι τετοιο καλα κανει ο σφυριζα οπως λες και το ξεσκεπαζει .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications