Ρωσιά: Υπάλληλος ιατροδικαστικής υπηρεσίας απολύθηκε γιατί έκανε σ@ξ με το πτώμα σταρ ριάλιτι σόου
Ρωσιά: Υπάλληλος ιατροδικαστικής υπηρεσίας απολύθηκε γιατί έκανε σ@ξ με το πτώμα σταρ ριάλιτι σόου

Η Οξάνα Απλεκάεβα είχε δολοφονηθεί το 2008 - Ο 37χρονος Αλεξάντερ αποκαλύφθηκε μετά την εκταφή της σορού προκειμένου οι αρχές να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία για την υπόθεση Απροσδόκητη εξέλιξη είχε η απόφαση των ρωσικών αρχών να προχωρήσουν στην εκταφή της σορού της σταρ του ριάλιτι σόου Dom-2 Οξάνα Απλεκάεβα που δολοφονήθηκε το 2008.

Ο δολοφόνος της Απλεκάεβα δεν έχει ακόμα βρεθεί και έτσι οι αρχές έκαναν αυτή την ενέργεια αναζητώντας νέα στοιχεία για την υπόθεση. Αντί γι' αυτό, όμως, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κάποιος είχε κάνει σεξ με το πτώμα της Οξάνα.

Ο 37χρονος Αλεξάντερ

Τα τεστ DNA που ακολούθησαν έδειξαν ότι δράστης ήταν ο 37χρονος υπάλληλος της ιατροδικαστής υπηρεσίας με το όνομα Αλεξάντερ. Μετά την εξέλιξη αυτή ο Αλεξάντερ παραιτήθηκε δηλώνοντας ότι «δεν μπορώ να διαψεύσω τα αποτελέσματα των εργαστηρίων» αποκαλύπτοντας ότι μετά την εξέλιξη αυτή παραμένει άνεργος ενώ τον παράτησε και η σύζυγός του.

Το εντυπωσιακό είναι, πάντως, ότι ο Αλεξάντερ δεν μπορεί, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, να διωχθεί καθώς δεν υπάρχει διάταξη που να προβλέπει κυρώσεις για μια τέτοια κίνηση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications