17 Φεβ 2018

Παιδί καταγράφεται σε βίντεο να βγάζει «δαιμονικές» κραυγές μέσα σε αεροπλάνο

Παιδί καταγράφεται σε βίντεο να βγάζει «δαιμονικές» κραυγές μέσα σε αεροπλάνο

Η υπομονή των ανθρώπων με τα ανήσυχα και ζωηρά μικρά παιδιά είναι ενίοτε αξιοθαύμαστη και σχεδόν πάντα δικαιολογημένη και απαραίτητη. Αλλά, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που αυτό καθίσταται αδύνατον, και μια από αυτές είναι η περίπτωση ενός 8χρονου σε πτήση.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και μέρες έχει διχάσει και προκαλέσει πολλές συζητήσεις.
Κάποιοι τίτλοι χαρακτηρίζουν το παιδί «δαιμονισμένο» και πολλοί χρήστες κάνουν λόγο για απαράδεκτη κατάσταση.
Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν επιβάτη σε πτήση της Lufthansa που απογειώθηκε από τη Γερμανία με προορισμό το Νιου Τζέρσεϊ.

Το παιδί, το οποίο εκτιμάται πως είναι περίπου τριών ετών, τρέχει στους διαδρόμους, φωνάζει και είναι σε μόνιμη υπερένταση.
Η μητέρα ακούγεται να ζητά από την αεροσυνοδό να ανοίξει το wifi ώστε να δώσει στο παιδί το τάμπλετ και να το ηρεμήσει.
Η εταιρία απάντησε σχετικά με το συμβάν καθώς το βίντεο, αν και τραβηγμένο το καλoκαίρι, άρχισε να γίνεται viral. Σύμφωνα με όσα λέει, οι περισσότεροι επιβάτες έδειξαν κατανόηση και δεν υπήρξαν ιδιαίτερα παράπονα.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις πως το παιδί πάσχει από κάποια διαταραχή, αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται ξεκάθαρο. Ωστόσο αυτό ακριβώς το σημείο είναι που περιπλέκει την κατάσταση και έχει διχάσει το διαδίκτυο και τους χρήστες.

Η συζήτηση για τα όρια της υπομονής είναι θερμή και κάποιοι θεωρούν πως όποια και αν είναι η κατάσταση, οι γονείς όφειλαν να έχουν λάβει τα μέτρα τους. Στο ίδιο στρατόπεδο επιμένουν πως σε μια πτήση 8 ωρών είναι απαράδεκτο για τους επιβάτες να βιώνουν τέτοιες καταστάσεις και πως υπάρχουν ευθύνες της αεροπορικής.

Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί που κατακρίνουν τη στοχοποίηση του παιδιού καθώς δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του και επιτίθενται στον επιβάτη που δημοσιοποίησε το βίντεο.

Στη συζήτηση συμμετείχαν και άνθρωποι που ισχυρίζονται πως ήταν στην πτήση και αναφέρουν πως ήταν μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση, αλλά δείχνουν συμπονετικοί απέναντι στη μητέρα.

Μεγάλος είναι όμως ο αριθμός των σχολιαστών που αναφέρουν πως το ζήτημα των παιδιών στις πτήσεις είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί, ακόμη και με ειδικές ζώνες για οικογένειες ή με ειδικές πτήσεις μόνο για ενηλίκους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παιδί καταγράφεται σε βίντεο να βγάζει «δαιμονικές» κραυγές μέσα σε αεροπλάνο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications