DAVID WILCOCK:Μερικές δηλώσεις του και σχετικές πληροφορίες που στους περισσότερους ειναι ακατανόητες
DAVID WILCOCK:Μερικές δηλώσεις του και σχετικές πληροφορίες που στους περισσότερους ειναι ακατανόητες

David Icke η David Wilcock, τι κοινό έχουν? οι μασόνοι ισχυρίζονται οτι λένε θεωρίες συνωμοσίας, οπως αποκαλούν άβολες αλήθειες που βγαίνουν στο φως, και ακολουθεί και η μάζα απο πίσω,ο κάθε τυχάρπαστος ότι δεν μπορεί να κατανοήσει το αποκαλεί "θεωρίες συνωμοσίας" και το χλευάζει, προς ευχαρίστηση του συστήματος! θεωρίες συνωμοσίας, ψευδο-επιστήμη, μύθοι,μονο μερικές λέξεις που ταΐζουν την μάζα που λειτουργεί ως κοπάδι ανεγκέφαλων και οποιος δεν ακολουθάει το κοπάδι γίνεται το μαύρο πρόβατο.

Ο Ντέιβιντ Γουίλκοκ είναι ένα διάσημο πρόσωπο στο διαδίκτυο και ευρύτερα γνωστός στην Αμερική. Η προσωπικότητά του δεν περιγράφεται με δυο λόγια, ωστόσο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως συνάμα απλός και σοφός. Σίγουρα είναι εμπνευσμένο άτομο.

Οι ομιλίες του είναι συναρπαστικές, γιατί συνδυάζουν το μυστικιστικό νου με τον επιστημονικό.

Μιλάει για τα εξής: για τα γονίδια (υπό μια μεταφυσική οπτική), για τα αγρoγλυφικά, για τους ιερούς μονόλιθους και άλλους ιερούς χώρους -όπως χριστιανικούς ναούς, το Στόουνχεντζ κλπ.-, για το τρίγωνο των Βερμούδων και άλλους τόπους περίεργων εξαφανίσεων, για τις γεωενεργειακές γραμμές (laylines), για την εξωαισθητηριακή αντίληψη, για τις αλλαγές στο ηλιακό μας σύστημα, για την ιερή γεωμετρία, καθώς και για άλλα τέτοια θέματα που άπτονται της επιστήμης και της μεταφυσικής.

Το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει πως μιλάει σε ακροατήριο μη ειδικών, και εξηγεί πάρα πολύ καθαρά σε διάφορες ομιλίες του.

Το σύστημα δεν θέλει τέτοια άτομα , θέλει άβουλες μάζες να μην σκέφτονται καν, να ειναι πλήρως ελεγχόμενες ακόμα και τι σκέφτονται, γιαυτό αρχικά στέλνει troll να χλευάζει οποιους παρεκκλίνουν απο το δρόμο του συστήματος, που ειναι ο εκφυλισμός των πάντων!

Μερικές πληροφορίες το τι θα θεωρήσει ο καθένας ως αληθινό η ψεύτικο ειναι στην κρίση του, ηλίθια σχόλια απο μυαλά επίπεδου νηπιαγωγείου να λείπουν :

Υπάρχουν δύο τύποι εξωγήινων. Οι Αγγελικοί και οι πραγματικά αρνητικοί από τις ομάδες Δρακονιανών "Reptilian Draco".
Ζούμε σε ένα "εργαστήριο" και τα αρνητικά και θετικά όντα παίζουν ταυτόχρονα ένα ρόλο σε αυτό.
Είχε πολλά όνειρα όπου το σώμα του είχε μετατραπεί σε φως σε αυτά τα όνειρα,σαν μια μπάλα ενέργειας.Στα Βεδικά κείμενα αυτο το αιθερικό, η αστρικό σώμα, ονομάζεται Samvartaka. Τα Βεδικά γραπτά μιλούν για «σύννεφα» χρώματος ουράνιου τόξου.

Ένα μικρό UFO εμφανίστηκε στο γραφείο του Προέδρου Ρέιγκαν και βγήκαν μικροί άνθρωποι! είπαν στον Ρέιγκαν να σταματήσει τα πυρηνικά όπλα, (προειδοποιήσεις απο εξωγήινους και οχι μονο για την μη χρήση πυρηνικών όπλων έχει γίνει πολλές φόρες απο τότε. Ακόμα και ο Ναύαρχος Μπέρντ αυτο γράφει στο ημερολόγιο του ,με την συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της κούφιας Γης! ) .

Το 86% του Κογκρέσου είναι μέλη της Cabal.
Αυτοί δημιούργησαν το Bitcoin ως εναλλακτική λύση για την Federal Reserve.
Οι άνθρωποι πίσω από το Trump δεν είναι της Cabal. (τώρα κατάλαβες γιατί των έλεγαν "ναζι" μέρα νύχτα πριν την εκλογή του? και κυνηγούν εναλλάκτες πήγες πληροφόρησης,λόγο οτι ο κόσμος έκανε στροφή σε καθεστωτικές σελίδες στην Αμερική,και την εκλογή του Τραμπ αντί της δικιά τους άρχισαν αυτο το παραμύθι με τα fake news όλων των ανεξάρτητων ιστοσελίδων και οτι ενοχλεί το σύστημα ).

Η Ατλαντίδα βρισκόταν σε πόλεμο με τον «πολιτισμό Ράμα» του Μαχαμπχαράτα...
.. Οι κομήτες σχηματίζονται όταν οι ωκεανοί από τους πλανήτες εκτοξεύονται στο διάστημα κατά τη διάρκεια των πλανητικών καταστροφών. Παγώνουν και γίνονται "βρώμικες χιονοστιβάδες" που είναι γεμάτες μικροβιακή ζωή από τους ωκεανούς ...!!

Τα "C-3PO's" έχουν βρεθεί σε όλο το ηλιακό σύστημα. Μοιάζουν με αυτά του Star Wars ... όλα αυτά στην ταινία Star Wars έχουν συμβεί ήδη κάπου στο ηλιακό σύστημα ...!!! (Το C-3PO (προφέρεται: Σι-Θρι-Πι-Ο) ήταν ένα ανδροειδές ρομπότ στην ταινία προφανώς ήθελε να πει οτι υπάρχουν ρομπότ )

Ο ήλιος μας είναι πολύ κοντά σε μια γαλαξιακή πύλη...
.. Το αστέρι του θανάτου στο Star Wars είναι πραγματικότητα. Υπάρχουν αρκετά στο ηλιακό μας σύστημα. Ειδικά γύρω από μερικά φεγγάρια του Κρόνου ...
... μετά την κατάρρευση της Ατλαντίδας, όλα τα τεράστια ζώα που ήταν επικίνδυνα για τον άνθρωπο πέθαναν ......
Το Απόκρυφο Βιβλίο του Ενώχ περιγράφει προσγείωση των εξωγήινων ...(καλά αυτο ειναι γνωστό οπως πολλά "ιερά κείμενα")
Στην Ανταρκτική βρίσκεται ένα διαστημόπλοιο ...! τα δωμάτια του σκάφους έχουν δίκες τους αυλές, οπωροφόρα δέντρα, γρασίδι και κήπους ... φωτίζονται από υλικά που εκπέμπουν φως και ηλιακή ακτινοβολία ... τα απόβλητα τα μετατρέπουν σε λιπάσματα για τους κήπους.
Το σκάφος μπορεί να έχει διάμετρο 15 μίλια, είναι κατασκευασμένο με αυτοθεραπευτικό μέταλλο. Αυτό προστατεύει το σκάφος από τους μετεωρίτες στο διάστημα. Αυτό το μέταλλο είναι έξυπνο και μπορεί να επιλέξει αν θα θεραπεύσει ή όχι ... αυτό το μέταλλο μπορεί επίσης να μετατραπεί σε άλλο αντικείμενο με φωνητικές εντολές. Οι κάτοικοι έχουν ελεύθερη ενέργεια,(μήπως αυτο το σκάφος ειναι τελικά εκεί που μπήκε ο Ναύαρχος Μπέρντ και το είχαν βρει οι Γερμανοί ναζι ήδη απο το 30?)...

... όταν το σκάφος συνετρίβη, πάγωσε αλλά ήταν ακόμα σε θέση να θεραπευτεί ...
... παρέμεινε στην επιφάνεια ... έχει σύμβολα στα χειριστήρια που μοιάζουν με κινέζικα,...αυτο ηταν το πρώτο σκάφος που ήρθε στην Γη 500.000 χρόνια πριν... το δεύτερο σκάφος προσγειώθηκε στο χιόνι 55.000 χρόνια πριν και αυτό ήταν εκείνο που οι επιβάτες του είχαν επιμήκεις κρανία ... αυτό το σκάφος βρέθηκε δύο μίλια κάτω κάτω από το χιόνι ..... υπήρχαν μικρότερα σκάφη εντός του Μητρικού σε ένα από αυτα βρέθηκαν τρία ζωντανά όντα.... οι κάτοικοι του δεύτερου σκάφους εξαπλώθηκαν σε ολόκληρη τη Γη.Ήταν οι προ-Αδάμιτες ...

Τα φεγγάρια του Κρόνου έχουν βαρύτητα που είναι 60% εκείνη της Γης ... υπάρχει φυτά και δεντρά εκεί, συμπεριλαμβανομένων των φοινικόδεντρων ... .

Το 80% της Γης θερμαίνεται από τον πυρήνα της ο ήλιος δεν είναι η μόνη πηγή της θερμότητας της Γης ...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications