Μητέρα δύο παιδιών θεράπευσε τον επιθετικό καρκίνο του μαστού καταναλώνοντας λάδι κάνναβης!
Μητέρα δύο παιδιών θεράπευσε τον επιθετικό καρκίνο του μαστού καταναλώνοντας λάδι κάνναβης σε πανικό το κατεστημένο!

Μια μητέρα δύο παιδιών ισχυρίζεται πως έχει θεραπεύσει τον καρκίνο του μαστού, καταναλώνοντας μια σταγόνα λάδι κάνναβης κάθε μέρα. Η 44χρονη Dee Mani, αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπείες όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Οι γιατροί της έδωσαν μόλις πέντε μήνες ζωής αφότου τους είπε ότι επέλεξε το έλαιο, το οποίο προέρχεται από κάνναβη αλλά δεν προκαλεί παρενέργειες.

Παρά τους ισχυρισμούς της ότι το έλαιο την έχει θεραπεύσει από τον καρκίνο, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η κάνναβη ή κάποια από τις ενώσεις της μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο στους ανθρώπους, καθώς η έρευνα που δείχνει τις αντικαρκινικές ιδιότητές της έγινε σε ποντίκια.

Το νομικό καθεστώς του ελαίου κάνναβης στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει προκαλέσει σύγχυση σε χιλιάδες ανθρώπους, με τα περισσότερα έλαια να πωλούνται ως συμπληρώματα διατροφής, επειδή οι προμηθευτές δεν έχουν ακόμα λάβει άδειες για πώλησή του ως φάρμακο σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς της κυβέρνησης.

Η κα Mani, από το Μπέρμιγχαμ, βρήκε ένα ένα εξόγκωμα στο στήθος της τον Μάρτιο του 2017 και σύντομα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.
Οι γιατροί της συνέστησαν χημειοθεραπείες, αλλά εκείνη αρνήθηκε αφού τέτοιου είδους θεραπείες απέτυχαν να κρατήσουν την αδελφή της ζωντανή.
Μετά από έρευνα σε εναλλακτικές θεραπείες στο διαδίκτυο, η Mani κατέληξε στο έλαιο κάνναβης και στα αναφερθέντα οφέλη του.
Στη συνέχεια, βρήκε έναν τοπικό προμηθευτή, ο οποίος της κόστισε 25€ το μήνα και άρχισε να παίρνει το «επαναστατικό» έλαιο κάνναβης κάθε βράδυ.

Η κ. Mani, η οποία ζει τώρα στο Cape Verde, ισχυρίζεται ότι τον Αύγουστο της δόθηκαν καλές απαντήσεις από τους γιατρούς. Επίσης άλλαξε τη διατροφή της και άρχισε να κάνει διαλογισμό.
Μιλώντας για πρώτη φορά, είπε: “Λόγω του ότι συνέβη στην αδελφή μου, δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνω χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία.”
“Αρχικά, όταν μίλησα με τον γιατρό, συμφώνησα σε όλα όσα μου είπε, του είπα ότι θα κάνω ένα χρόνο χημειοθεραπειών, αλλά έπειτα έκανα την έρευνά μου.”

“Αφού ανακάλυψα το έλαιο κάνναβης, άρχισα να παίρνω μία σταγόνα κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ.”
“Μέσα σε τέσσερις μήνες πιστεύω ότι θεραπεύτηκα και έπειτα όταν τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου ήταν καθαρά, ήξερα ότι ήταν η κάνναβη που με θεράπευσε.”
Η κα Dani εξακολουθεί να είναι καθαρή από καρκίνο και συνεχίζει να παίρνει το συγκεκριμένο έλαιο κάθε βράδυ. Επίσης, έγραψε για το ταξίδι της σε ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται «My Way».

Κάθε χρόνο 11.400 άνθρωποι πεθαίνουν από καρκίνο του μαστού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στις ΗΠΑ, ο αριθμός είναι περίπου τέσσερις φορές υψηλότερος.
Η κ. Dani πρόσθεσε: “Αν και ο καρκίνος μου έχει φύγει, θα παίρνω μία σταγόνα κάθε βράδυ για το υπόλοιπο της ζωής μου.”
“Παράλληλα με τη θεραπεία του καρκίνου μου, με βοήθησε με την αϋπνία μου, την αλλεργία μου στη σκόνη και τον πόνο που είχα στην πλάτη μου.” Δεν έχει παρενέργειες και δεν είναι εθιστική.
Έχει αναφερθεί επίσης ότι το έλαιο κάνναβης βοηθά στην επιληψία, τους ρευματισμούς, τις ημικρανίες, την ψωρίαση, την ακμή και την κατάθλιψη.

www.diaforetiko.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications