Η ΕΛΑΣ υπηρετεί μπολσεβίκους και οχι Έλληνες  και κλείνει τους σταθμούς του Μετρό κοντά στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!!
Η ΕΛΑΣ υπηρετεί μπολσεβίκους και κλείνει τους σταθμούς του Μετρό κοντά στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!!

Mε εντολή της Αστυνομίας την Kυριακή 4 Φεβρουαρίου θα κλείσουν στις 10:00 οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια ..Οι πιο κοντινοί σταθμοί για να εξυπηρετηθούν όσοι θέλουν να πάνε στο συλλαλητήριο είναι σε Ευαγγελισμό, Μοναστηράκι και Ακρόπολη.

Να παραμείνουν κλειστοί όλοι οι σταθμοί του Μετρό που βρίσκονται κοντά στα κεντρικά σημεία διεξαγωγής του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, "αποφάσισε" η Ελληνική Αστυνομία.
Από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια θα κλείσουν με εντολή της Αστυνομίας.
Το κλείσιμο των σταθμών του Μετρό εκτιμάται ότι γίνεται δήθεν για λόγους ασφαλείας, ωστόσο αναμένεται να δυσχεράνει τους διαδηλωτές που σκόπευαν να πάνε στο συλλαλητήριο για το όνομα της Μακεδονίας, τι άλλα πρόστυχα κόλπα θα σχεδιάσουν για να εμποδίσουν την ομαλή μετακίνηση των πολιτών προς την Πλατεία Συντάγματος...

Γνωστό Κομμουνιστικό μόρφωμα υμνητής του Φιντέλ Κάστρο και λοιπών Εβραίων κομμουνιστών δεν πάει λέει στο συλλαλητήριο γιατί θα ειναι "φασίστες"!!! γράφει, τιμάει λέει τους παππούδες που πολεμούσαν τον φασισμό ναζισμό! και γραφει υποκριτικά οτι ειναι Έλληνας!πολεμούσαν τον φασισμό ναζισμό οπως θεωρούν τους μη κομμουνιστές σφάζοντας γυναικόπαιδα και κάνοντας παιδομάζωμα εννοεί! θα πρέπει να αναρωτηθεί κάνεις νοήμων(όσοι έχουν απομείνει ) αν λένε πότε αλήθεια οι συμμορίτες έστω κατα λάθος! κρύβουν την αληθινή φύση τους φυλη τους κάτω απο την ιδεολογία τάχα του κομμουνισμού!

Ο άλλος εδώ γράφει ψεμματα εις γνώσης του! αυτα έκαναν οι παππούδες του προηγούμενου? μανούλες στην διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψεμμάτων υπέρ τους.

Όλοι οι κομμουνιστές ανεξαίρετος ειναι μπολσεβίκοι μη Έλληνες η να το πούμε καλύτερα μη ευρωπαϊκής φυλής!που σημαίνει μια μίξη απο Εβραίους ανάλογης κατηγορίας, και χρήσιμους ηλίθιους σημιτικής αραβικής καταγωγής η και μογγολικής, τελικά οι "φασίστες" αλλα κύριος οι "ναζι" που ηταν έτη μπροστά είχαν δίκαιο σε όλα!ενημερωτικά οι πρώτες επίσημες μελέτες πάνω στην κληρονομικότητα και τα γονίδια ειναι απο τις αρχές του 1900 έως το 1930 υπήρχε πλήρης εικόνα για το τι γίνεται καλύτερα απο σήμερα!την εποχή εκείνη όλοι οι κομμουνιστές ηταν Εβραίοι στο γένος!.

Ο χαρακτήρας του του κομμουνιστή Οβριού δεν αλλάζει πότε άπλα μεταφέρετε στους απόγονους!...Στο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου το έχουν ρίξει σε αγρυπνία παρακαλώντας τον ΓΙΑΧΒΕ τους να ρίχνει καρεκλοπόδαρα την Κυριακή από 11 μέχρι στις 16 το απόγευμα). Ξέρει κανείς αν το ίδιο είχανε κάνει και με το δικό τους μάζωμα τη βραδιά τού Δημοψηφίσματος?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications