Μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού σε ένα αντικείμενο που έπεσε στην Γη το 1957 προειδοποιεί για την χρήση πυρηνικών όπλων!
Μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού σε ένα αντικείμενο που έπεσε στην Γη το 1957 προειδοποιεί για την χρήση πυρηνικών όπλων!

Ένα UFO "μινιατούρα" περιεχέι ένα "μήνυμα" και βρίσκεται στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου.

Ο ιπτάμενος δίσκος που ονομάζεται «Silpho UFO» έχει χαρακτηριστεί ως το «Roswell της Βρετανίας» και ειναι φυλαγμένο για δεκαετίες στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου σε ένα κουτί κασσίτερου. Η «μινιατούρα UFO» ανακαλύφθηκε από τρεις άνδρες τον Νοέμβριο του 1957 στην περιοχή Silpho Moor της Βρετανίας.

Οι τοπικές εφημερίδες ανέφεραν το περιστατικό ως ένα μικρό "ιπτάμενο δίσκο χαλκού" που βρέθηκε στο Silpho Moor κοντά στο Scarborough.Ο μεταλλικός δίσκος ήταν 16 ίντσες σε διάμετρο, και ζυγίζονται 22 κιλά και είχε επιγραφές παρόμοιες με το «διαστημόπλοιο» που συνετρίβη στο Roswell, στο Νέο Μεξικό τον Ιούνη 1947. Μέσα στο αντικείμενο υπήρχε ένα βιβλίο με 17 λεπτά φύλλα χαλκού, και κάθε φύλλο περιεχέι ιερογλυφικά.

Ο ιδιοκτήτης του τοπικού καφέ, Phillip Longbottom, δήλωσε ότι τα μεταφρασμένα ιερογλυφικά περιέχουν ένα μήνυμα 2000 λέξεων. Μια "μετάφραση" έλεγε ότι αποστέλλεται από έναν εξωγήινο που ονομάζεται Ullo για να προειδοποιήσει τη Γη για τον κίνδυνο που συνεπάγεται η χρήση πυρηνικών όπλων με το ψυχρό μήνυμα που λέει ότι "η θα βελτιωθείς ή θα εξαφανιστείς"!! αν σας φαίνεται απίθανο αυτο να σας θυμίσουμε οτι το ίδιο είχαν πει στον Ναύαρχος Byrd (οπως αναφέρει στο ημερολόγιο του).

Ο Δρ David Clarke, καθηγητής δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο Sheffield Hallam, μελέτησε το αντικείμενο πρόσφατα μετά από μια ομιλία του για τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία σχετικά με τα UFO του Υπουργείου Άμυνας. Μιλώντας στο BBC, είπε ότι το μεταλλικό αντικείμενο βρέθηκε αρχικά από τρεις άνδρες μετά την εκτόξευση του πρώτου δορυφόρου της Ρωσίας του Sputnik.

Οι αμφιβολίες για την αυθεντικότητά του δεν λείπουν, πάρα τις αναλύσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ λένε ότι είναι πιθανό να είναι μια "περίπλοκη φάρσα" κλασική τακτική όταν θέλουν να αποκρύψουν κάτι! τότε γιατί το είχαν κρυμμένο για δεκαετίες αν ηταν φάρσα? και γιατί το έχουν σε κιβώτιο κασσίτερου?.

Τι δήλωσε ο Δρ David Clarke:
"Έμεινα έκπληκτος όταν άνοιξα το κιβώτιο κασσίτερου και το είδα"
"Ήταν προφανές ότι αυτο ήταν απο αλλού και σωστά ορισμένοι ισχυρίστηκαν οτι ηταν το Roswell της Βρετανίας". "Είναι εκπληκτικό το γεγονός οτι αυτο μυστηριώδες αντικείμενο βρισκόταν στο μουσείο για περισσότερο από μισό αιώνα".

Το αντικείμενο αρχικά είχε σταλεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, όπου οι ειδικοί ανέφεραν ότι ήταν μάλλον μια περίτεχνη φάρσα ξανά! επειδή δεν υπήρχε καμία απόδειξη ότι το μέταλλο είχε έρθει από αλλού απο το ηλιακό σύστημα, και δεν είχε αυξημένες θερμοκρασίες με την είσοδο του στην Γη.

Αλλά ο αρχηγός των αερομεταφορών Lord Dowding πίστευε ότι το αντικείμενο προήλθε από το διάστημα. Είπε ότι είχε εξετάσει προσωπικά το αντικείμενο το 1959 και είπε ότι ήταν ένα "μικροσκοπικό UFO".

Ο πρώην εκδότης του UFO Brigantia Andy Roberts δήλωσε οτι ο δίσκος ήταν πραγματικός και ήταν πολύ παρόμοιος με του Roswell. Είπε: «Αυτό είναι μια σημαντική ανακάλυψη είναι εκπληκτικό να ακούμε ότι όλο αυτό το διάστημα αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο ήταν σε ένα μουσείο.». ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications