14 Φεβ 2018

Οι Κούρδοι κατέστρεψαν και άλλο τουρκικό τεθωρακισμένο στην Εφρίν (βίντεο)

Οι Κούρδοι κατέστρεψαν και άλλο τουρκικό τεθωρακισμένο στην Εφρίν (βίντεο)

Στις 13 Φεβρουαρίου, το γραφείο Τύπου των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο με το οποίο αποδεικνύουν την καταστροφή κι άλλου τουρκικού τεθωρακισμένου.

Σύμφωνα με το βίντεο, η τηλεκατευθυνόμενη αντιαρματική ρουκέτα των Κούρδων κατέστρεψε ένα αμφίβιο τεθωρακισμένο όχημα ACV-15.

Τέτοια τεθωρακισμένα χρησιμοποιεί τόσο ο τουρκικός στρατός που επιτίθεται στην Εφρίν, όσο και οι παραστρατιωτικοί ισλαμιστές Τουρκμένοι μισθοφόροι του που παριστάνουν τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA).

Το τουρκικό τεθωρακισμένο καταστράφηκε στην περιοχή της Μπουλμπούλ, στα βόρεια του καντονιού της Εφρίν.

Δείτε το βίντεο:

Στις 20 Ιανουαρίου ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε την επιχείριση «Κλάδος Ελαίας», δηλαδή την επίθεση στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία. Σήμερα, σχεδόν ένα μήνα μετά, οι Τούρκοι δεν έχουν καταφέρει καμία στρατιωτική επιτυχία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι Κούρδοι κατέστρεψαν και άλλο τουρκικό τεθωρακισμένο στην Εφρίν (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: