2 Φεβ 2018

Επίθεση με συνθήματα και μπογιά στα γραφεία του Γ.Λαϊνιώτη των ΑΝΕΛ – Οι απειλές – Τι είχε πει νωρίτερα για το «Μακεδονικό» [Βίντεο]

Επίθεση με συνθήματα και μπογιά στα γραφεία του Γ.Λαϊνιώτη των ΑΝΕΛ – Οι απειλές – Τι είχε πει νωρίτερα για το «Μακεδονικό» [Βίντεο]

«Γνωστοί- άγνωστοι» έγραψαν απειλητικά συνθήματα στους τοίχους, με μπογιές στην πόρτα, την οποία και έσπασαν, καθώς και σε γύρω σημεία και του περιστατικού έχει επιληφθεί η Ασφάλεια Πάτρας.

Νωρίτερα ο κ.Λαϊνιώτης είχε μιλήσει στο ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 για το Μακεδονικό

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Α΄ Επιλαχόντος Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. στην Αχαΐα κ. Γιάννη Λαϊνιώτη σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα από αγνώστους οι οποίοι πέταξαν μπογιά στην πόρτα, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, ενώ έσπασαν την πόρτα του γραφείου με βαρύ αντικείμενο.

Στον χώρο βρέθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι οποίοι και διενεργούν τις απαιτούμενες έρευνες.

Αμέσως μετά το συμβάν, ο Πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Λαϊνιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι προφανές ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις πρόσφατες ξεκάθαρες δηλώσεις μου για το ζήτημα της Μακεδονίας, αλλά ίσως και από την άμεση κινητοποίησή μου για τον συντονισμό της μαζικής μετάβασης Πατρινών και Αχαιών γενικότερα, με λεωφορεία, στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας, την προσεχή Κυριακή.

Τέτοιες ενέργειες βίας και τρομοκρατίας τις καταδικάζω απερίφραστα απ’ όπου κι αν προέρχονται.
Οι εμπνευστές της σημερινής επίθεσης στο πολιτικό μου γραφείο στην Πάτρα, θα πρέπει να γνωρίζουν πως …λάθος πόρτα χτύπησαν!
Η ενέργειά τους αυτή και κάθε άλλη πράξη τρομοκρατίας και βίας, όχι μόνο δεν κάμπτει την αποφασιστικότητά μου για τα εθνικά μας θέματα αλλά ενισχύουν ακόμα περισσότερο το πατριωτικό αίσθημα που διακατέχει εμένα και τον ελληνικό λαό που αυτές τις μέρες λέει:

«Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και στην παραχάραξη της ιστορίας της πατρίδας μας».

Ο κ. Λαϊνιώτης συνεχίζει στην ανακοίνωσή του:
«Ο φασισμός της τρομοκρατίας δεν περνά σε άτομα που έχουν μάθει να αγωνίζονται έντιμα και αληθινά.
Επίσης, οι ενορχηστρωτές τέτοιων επιθέσεων, να γνωρίζουν ότι «φασισμός» είναι η επιβολή απόψεων με μη Δημοκρατικό τρόπο, αλλά και η προσπάθεια εφαρμογής οποιουδήποτε ύπουλου σχεδίου, ερήμην του διαλόγου και του Λαού.

Και επαναλαμβάνω προς πάσα κατεύθυνση ότι στο συλλαλητήριο της Αθήνας, όχι απλώς θα είμαι «παρών», αλλά έχω ήδη συντονίσει τη μαζική μετακίνησή μας στην πρωτεύουσα, όλων όσων θέλουμε να φωνάξουμε ότι η Μακεδονία μας είναι μία, και είναι Ελληνική.
Η ιστορία μας δεν χαρίζεται και δεν παραχαράζεται».

Νωρίτερα ο κ.Λαϊνιώτης είχε μιλήσει στο ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 για το Μακεδονικό

newsnowgr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Επίθεση με συνθήματα και μπογιά στα γραφεία του Γ.Λαϊνιώτη των ΑΝΕΛ – Οι απειλές – Τι είχε πει νωρίτερα για το «Μακεδονικό» [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: