2 Φεβ 2018

Έπαθε ΣΟΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις τριτοκοσμικές εικόνες που αντίκρισε εντός και εκτός του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών [Βίντεο]

Έπαθε  ΣΟΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις τριτοκοσμικές εικόνες που αντίκρισε εντός και εκτός του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών [Βίντεο]

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μητσοτάκη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο: Το πανεπιστημιακό άσυλο θα αλλάξει.. Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, όπως ο ίδιος σημείωσε περνούσε από το σημείο και ήθελε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Η επίσκεψη μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο δεν ήταν προγραμματισμένη. Σταμάτησα με το αυτοκίνητο, όταν είδα στην οδό Πατησίων αυτήν την τριτοκοσμική εικόνα, για την οποία μήνες τώρα διαμαρτύρονται φοιτητές και πανεπιστημιακοί, με την κυβέρνηση να αδιαφορεί προκλητικά.

Δεν σας κρύβω ότι αισθάνθηκα άβολα όταν διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να διαβώ την είσοδο ενός Ελληνικού Πανεπιστήμιου χωρίς προστασία.

Φευγαλέα αναρωτήθηκα αν υπάρχει σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος του κόσμου πανεπιστήμιο - δημόσιο ή ιδιωτικό - που διστάζει να επισκεφθεί οποιοσδήποτε πολιτικός χωρίς την παρουσία αστυνομίας. Όχι δεν υπάρχει. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη ντροπή για την χώρα μας και επιβεβαιώνει αυτό που μήνες τώρα επισημαίνω.

Το άσυλο, με τον τρόπο που το επανέφερε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατρέψει τα ΑΕΙ σε τόπους προστασίας κάθε μορφής εγκληματικότητας και ουδεμία σχέση έχει με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Θα το επαναλάβω και σήμερα. Η τριτοκοσμική εικόνα των ελληνικών πανεπιστημίων και τα γκέτο που έχουν δημιουργηθεί εντός τους, θα τελειώσουν την επομένη μέρα που η ΝΔ θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Οι νόμος θα εφαρμοσθεί χωρίς διακρίσεις και το άσυλο ιδεών θα αποκτήσει ξανά το πραγματικό του νόημα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έπαθε ΣΟΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις τριτοκοσμικές εικόνες που αντίκρισε εντός και εκτός του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: