16 Ιαν 2018

Βουτιές θανάτου! Επικές γκάφες πιλότων που δεν ξεχνιούνται (βίντεο)

Βουτιές θανάτου! Επικές γκάφες πιλότων που δεν ξεχνιούνται (βίντεο)

Εννέα επικές γκάφες πιλότων που δεν ξεχνιούνται.

Εννέα απίστευτα ατυχήματα με ελικόπτερα που καταγράφηκαν σε βίντεο και όσοι έζησαν και… επέζησαν σίγουρα δεν θέλουν να θυμούνται.

Πρόκειται για απίστευτα περιστατικά με αποτυχημένες προσγειώσεις…και απροσδόκητα ατυχήματα . Επικές και πολύ επικίνδυνες γκάφες.

Στο βίντεο θα δείτε κάποια από αυτά τα ελικόπτερα να πέφτουν στη θάλασσα καταλάθος…, άλλα κάνουν βουτιά σε αυτοκινητόδρομους… ενώ άλλα να κάνουν βουτιές θανάτου εκεί που όλα μοιάζουν να είναι φυσιολογικά…Το βίντεο εντοπίστηκε και αλιεύτηκε από το youtube και συγκεκριμένα από το κανάλι Unlimited TV.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βουτιές θανάτου! Επικές γκάφες πιλότων που δεν ξεχνιούνται (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: