16 Ιαν 2018

ΗΠΑ: Νυχτερίδα που είχε «μαζέψει» πατέρας προκάλεσε το θάνατο του γιου του

ΗΠΑ: Νυχτερίδα που είχε «μαζέψει» πατέρας προκάλεσε το θάνατο του γιου του

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο του Ορλάντο, το μικρό παιδί υπέστη γρατζουνιές από την επίθεση της νυχτερίδας, με συνέπεια να μολυνθεί και να καταλήξει λίγες ημέρες αργότερα.

Το μέγεθος της τραγωδίας, ωστόσο, αποκαλύφθηκε μετά την εξομολόγηση του πατέρα στους αστυνομικούς. Ο Χένρι Ροκ αποκάλυψε ότι εκείνος βρήκε τη νυχτερίδα, η οποία ήταν άρρωστη. Σκοπός του ήταν να τη μεταφέρει στην αρμόδια υπηρεσία, ώστε να διατηρηθεί στη ζωή.

Μόνο που δεν πρόβλεψε όσα τραγικά θα ακολουθούσαν. Όπως είπε ο ίδιος, παρ' ότι είπε στον 6χρονο γιο του να μην πλησιάσει, εκείνος δεν τον άκουσε.

Το αγόρι πλησίασε τη νυχτερίδα και εκείνη το γρατζούνισε. Τότε, ο πατέρας αποφάσισε να σκοτώσει το θηλαστικό, αλλά ο γιος του δεν τον άφησε, βάζοντας τα κλάματα.

Μετά από λίγες ημέρες, το δάκτυλο του παιδιού πρήστηκε. Αμέσως οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το αγόρι είχε ήδη εκδηλώσει την ασθένεια της μόλυνσης που προκαλούν οι νυχτερίδες στον άνθρωπο.

Οι προσπάθειες των γιατρών δεν ήταν αρκετές. Ήταν πλέον αργά.

Το 6χρονο αγόρι κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ειδικότερα τον τραγικό πατέρα, μία λάθος απόφαση του οποίου προκάλεσε την τραγωδία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΗΠΑ: Νυχτερίδα που είχε «μαζέψει» πατέρας προκάλεσε το θάνατο του γιου του
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: