25 Ιαν 2018

Βίντεο: Ημίγυμνη γυναίκα κρέμεται από τον προφυλακτήρα λεωφορείου στο Λονδίνο

Βίντεο: Ημίγυμνη γυναίκα κρέμεται από τον προφυλακτήρα λεωφορείου στο Λονδίνο

Σύμφωνα με τον χρήστη που ανήρτησε το βίντεο η εν λόγω γυναίκα είναι γνωστή για παρόμοια τέτοιου είδους ακροβατικά Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί και οι περαστικοί σε δρόμο του ανατολικού Λονδίνου όταν είδαν στο πίσω μέρος ενός λεωφορείου να κρέμεται μια ημίγυμνη γυναίκα.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram από έναν από τους αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται η γυναίκα που φοράει μόνο ένα μαύρο εσώρουχο να γελάει ενώ κρέμεται κάτω από τον προφυλακτήρα του λεωφορείου με αριθμό 364.

Σύμφωνα με τον χρήστη που ανήρτησε το βίντεο η εν λόγω γυναίκα είναι γνωστή για παρόμοια τέτοιου είδους ακροβατικά. «Μια φορά κάθε εβδομάδα βλέπουμε αυτή τη γυναίκα κάτω από το λεωφορείο. Μόνο που αυτή τη φορά είναι γυμνή» ακούγεται να λέει.

Η ίδια αν και αρχικά φαίνεται να είναι σεμνή κρύβοντας τη γύμνια της και το πρόσωπό της, όταν αντιλαμβάνεται ότι την κινηματογραφούν κοιτάει κατάματα την κάμερα και γελάει...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο: Ημίγυμνη γυναίκα κρέμεται από τον προφυλακτήρα λεωφορείου στο Λονδίνο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: