25 Ιαν 2018

Πάπας Φραγκίσκος: Οι «ψευδείς ειδήσεις» ξεκινούν από τον Αδάμ και την Εύα!Η μασονία επιστρατεύει και τον Πάπα για τα λεγόμενα fake news

Πάπας Φραγκίσκος: Οι «ψευδείς ειδήσεις» ξεκινούν από τον Αδάμ και την Εύα! τώρα που ειναι σε δεύτερη μοίρα ο Χριστιανισμός τα λένε οι υποκριτές

Η μασονία επιστρατεύει και τον Πάπα για τα λεγόμενα fake news οτι δεν αρέσει στην μασονία ειναι fake news!και τώρα που ειναι σε δεύτερη μοίρα ο Χριστιανισμός τα λένε,αλλα δεν λένε τα ίδια για το Ισλάμ κατεξοχήν ρατσιστική θρησκεία όμοια με τον ιουδαϊσμό που δημιουργήθηκε με ένα σκοπό: το σφάξιμο των αλλοθρήσκων στα πρότυπα του κομμουνισμού ! και ολο αυτο με τις «ψευδείς ειδήσεις» άρχισε γιατί δεν βγήκε η δικιά τους η Χίλαρι, γιατί ο κόσμος στην Αμερική γύρισε την πλάτη σε καθεστωτικές σελίδες και διάβαζε ανεξάρτητες πήγες! στο ελλαδιστάν ίδια θέση έχουν όλες του συστήματος που χειραγώγησαν την μάζα να βγάλει ΣΥΡΙΖΑ!

Σε fake news που δημιούργησε το «φίδι» οφείλεται το προπατορικό αμάρτημα του Αδάμ και της Εύας, σύμφωνα τουλάχιστον με την ανάλυση που έκανε ο πάπας Φραγκίσκος.

Ο πάπας καταλόγισε στο φίδι ότι αρχικά χρησιμοποίησε «ψευδείς ειδήσεις» που στηρίχθηκαν σε ανύπαρκτα ή παραμορφωμένα γεγονότα, που σκοπό είχαν να εξαπατήσουν και να χειραγωγήσουν».

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας κυκλοφόρησε το μήνυμα ως μέρος των προσπαθειών για μάχη κατά των ψευδών ειδήσεων και για να ανακαλύψουμε εκ νέου «την αξιοπρέπεια της δημοσιογραφίας και την προσωπική ευθύνη των δημοσιογράφων να επικοινωνούν την αλήθεια».

Σε αυτό το πλαίσιο προειδοποίησε ενάντια στους κινδύνους διάδοσης των ψευδών ειδήσεων.
«Η παραπληροφόρηση κινδυνεύει να μετατρέψει τους ανθρώπους σε απρόθυμους συνεργούς στην εξάπλωση προκατειλημμένων και αβάσιμων ιδεών», σημείωσε, προσθέτοντας ότι οι ψευδείς ειδήσεις αποτελούν σημάδι μισαλλοδοξίας και υπερευαισθησίας, που οδηγούν στη διάδοση του μίσους και της αλαζονείας.

Στο μήνυμά του, ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο το φίδι κατάφερε την Εύα να φάει το φρούτο από το απγορευμένο δένδρο και να το δώσει στον Αδάμ. «Αυτή ήταν μία στρατηγική στην αρχή της ανθρωπότητας, που δημιούργησε την πρώτη ψευδή είδηση», επισήμανε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πάπας Φραγκίσκος: Οι «ψευδείς ειδήσεις» ξεκινούν από τον Αδάμ και την Εύα!Η μασονία επιστρατεύει και τον Πάπα για τα λεγόμενα fake news
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: