29 Ιαν 2018

ΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ! ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΗΤΑΝ… ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ! ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΗΤΑΝ… ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ένας κερατάς πιάνει στα πράσα τη γυναίκα του με τον εραστή της, είθισται αυτή να του λέει: αγάπη μου, δεν είναι αυτό που φαίνεται!

Έτσι και η ξεφτιλισμένη καμμεναρία, που πέταξε ένα στεφάνι «στο γάμο του καραγκιόζη» και λάκισε πανικόβλητη μόλις οι Τουρκαλάδες έβγαλαν φετφά, επιχειρεί να εμφανιστεί όχι μόνον ως… άμωμη παρθένος, αλλά και ως… θριαμβεύτρια!

Έτσι, «κύκλοι» της καμμεναρίας, υποστήριξαν πως τα πράγματα… δεν έγιναν όπως φάνηκαν και χαρακτήρισαν «αστειότητες που εντάσσονται σε μια γενικότερη προσπάθεια ψυχολογικών επιχειρήσεων» τα όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι (ότι έτρεψαν σε άτακτη φυγή τον μπούλη Πανούλη).

Άρα, οι φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται καθαρά δύο τουρκικά πλοία, ένα της ακτοφυλακής και ένα ανθυποβρυχιακό να βρίσκονται πολύ πιο κοντά στα Ίμια, από την κανονιοφόρο «Νικηφόρος» στην οποία επέβαινε ο μπούλης και τα τουρκικά ελικόπτερα που πετούσαν από πάνω, μάλλον ήταν… οφθαλμαπάτη, στημένη από την τουρκική προπαγάνδα. Ομοίως και το βίντεο του εθνικού εξευτελισμού!

ethnikismos.net

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΚΑΜΜΕΝΑΡΙΑ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ! ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΗΤΑΝ… ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: