13 Ιαν 2018

Θέατρο παραλόγου ή αλήθεια; Tι γράφει η Αγγελική Νικολούλη για τις εξελίξεις στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη;

Θέατρο παραλόγου ή αλήθεια; Tι γράφει η Αγγελική Νικολούλη για τις εξελίξεις στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με την Αγγελική Νικολούλη να παίρνει θέση μέσα από την ιστοσελίδα της!
Δείτε αναλυτικά τι έγραψε:

Θέατρο του παραλόγου με ήρωα τον φερόμενο ως δράστη δολοφονίας ή η αλήθεια που κάποιοι συγκάλυψαν;
Αστυνομικός και δικηγόρος εμπλέκονται πλέον στο «νέο σενάριο» του άνδρα που φέρεται να έκοψε το νήμα της ζωής της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της κατέθεσε στον ανακριτή νέο μονοσέλιδο υπόμνημα, στο οποίο φέρεται τώρα να κατονομάζει και τον ηθικό αυτουργό του στυγερού εγκλήματος.

Υποστηρίζει πως πρόκειται για γνωστό δικηγόρο των Αθηνών πρώην βουλευτή, τον οποίο στο πρώτο υπόμνημα αποκαλούσε «το αφεντικό». Αναφορικά με τον δεύτερο εμπλεκόμενο στην υπόθεση, ισχυρίζεται πως το όνομα «Χάρης» είναι ψευδώνυμο και πως το συγκεκριμένο άτομο είναι αστυνομικός που υπηρετεί στη Διεύθυνση Μεταγωγών.

Η εξέλιξη αυτή περιπλέκει ακόμη περισσότερο την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με τις ανακριτικές Αρχές να καλούνται πλέον να εξετάσουν αν οι νέοι ισχυρισμοί του Μανώλη Σοροπίδη 58 χρόνων, ευσταθούν.

Για το νέο αυτό υπόμνημα μίλησε στον Alpha ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού, Απόστολος Λύτρας. Επιβεβαίωσε πως έχει δοθεί από τον δράστη το επώνυμο ενός δικηγόρου, ο οποίος κατά το παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

«Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών ενημερώθηκα ότι δεν υπάρχει καταγγελία στον σύλλογο, έτσι μέχρι να γίνουν περαιτέρω έρευνες και να προκύψουν αποδείξεις, το όνομα του δικηγόρου δεν είναι κοινοποιήσιμο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λύτρας είπε ακόμα πως ο δολοφόνος ζήτησε από τον συγκάτοικο του να πάει να καταθέσει στον ανακριτή τα ονόματα των ατόμων που τον ενέπλεξαν στην δολοφονία της Δώρας. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ενημερώθηκε τηλεφωνικώς για την ταυτότητα τους από τον Σοροπίδη, αλλά δεν συναντήθηκε ποτέ μαζί τους, ούτε γνωρίζει κάτι άλλο για την υπόθεση.

Ο πρώην δικηγόρος του Σοροπίδη Ν. Λουκόπουλος σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε πως όσα λέει τώρα ο δράστης, «είναι κατασκευές και ψέματα». Ο Σοροπίδης παρέδωσε ακόμα στις Αρχές χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του τόπου του εγκλήματος.

Πηγή: anikolouli.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Θέατρο παραλόγου ή αλήθεια; Tι γράφει η Αγγελική Νικολούλη για τις εξελίξεις στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: