Στην ΕΡΤ δεν γνωρίζουν πως δεκάδες σημαίνει λιγότερα από 100 άτομα; Κι αν δεν το γνωρίζουν γιατί δεν τους απολύουν;
Στην ΕΡΤ δεν γνωρίζουν πως δεκάδες σημαίνει λιγότερα από 100 άτομα; Κι αν δεν το γνωρίζουν γιατί δεν τους απολύουν;

Η διαδικτυακή ΕΡΤ οι λεγόμενες και ως "έγκυρες πήγες" γιατί όσες δεν ελέγχονται δεν ειναι "έγκυρες πήγες"! ενημερώνει γραπτά για "δεκάδες πολίτες" στο συλλαλητήριο...!! και μιλάνε για λάθος λες και την σελίδα την διαχειρίζεται ένα άτομο! όταν ειναι γεμάτη με αριστερούς που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και τους ειδικούς! και κυκλοφορούν ελεύθεροι και χρυσοπληρώνονται από το αίμα του Έλληνα πολίτη!

Νωρίτερα η ΝΔ με ανακοίνωσή της είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της με την «ελλιπέστατη κάλυψη». Η κ. Μαρία Σπυράκη, μεταξύ άλλων, επισήμανε την ολιγωρία της Δημόσιας Τηλεόρασης και ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής ότι την ώρα της συγκέντρωσης, η ΕΡΤ3 προέβαλλε την εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό».

«Η ΕΡΤ κάλυψε χθες και σήμερα ειδησεογραφικά το συλλαλητήριο, με εκτενή ρεπορτάζ που μετέδωσαν όλα τα δελτία και οι ενημερωτικές εκπομπές της, ακριβώς όπως γίνεται παγίως για την κάλυψη κάθε κινητοποίησης» ανέφερε το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ.

Στην ανακοίνωση προστίθεται:

«Ο χρόνος που διατέθηκε από την ΕΡΤ για το συγκεκριμένο θέμα ήταν σαφώς μεγαλύτερος από αυτόν που διέθεσαν τα ιδιωτικά κανάλια. Τα στοιχεία που αποδεικνύουν του λόγου του αληθές έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί και είναι διαθέσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο».

Μάλιστα χθες η ΕΡΤ χρησιμοποίησε πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με τον αριθμό των συγκεντρωμένων, κάνοντας λόγο για δεκάδες πολίτες.

Αυτοί είναι οι "δεκάδες πολίτες";

Η ΕΡΤ αναφέρει σχετικά:

«Όσον αφορά σε κατηγορίες περί εσφαλμένης πληροφόρησης από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ σχετικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο, αυτό οφείλεται σε ένα – εμφανές για κάθε καλόπιστο – ανθρώπινο λάθος, το οποίο διορθώθηκε σε λίγα λεπτά. Το ίδιο δε λάθος έκαναν πολλές επίσημες ιστοσελίδες ιδιωτικών μέσων, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την ίδια πηγή με την ΕΡΤ. Παρότι βεβαίως η ΕΡΤ το διόρθωσε πρώτη, συγκεκριμένοι κύκλοι επιλέγουν για μία ακόμα φορά τη στοχοποίηση μόνο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

thesecretrealtruth.blogspot.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications