Σουηδία: Αριστερή  αλληλέγγυα αρνήθηκε να καταγγείλει τον Αφγανό εραστή της που κακοποίησε την κόρη της!
Σουηδία: Αριστερή αλληλέγγυα αρνήθηκε να καταγγείλει τον Αφγανό εραστή της που κακοποίησε την κόρη της!

Το Αριστερή αλληλέγγυα προκύπτει απο το γεγονός οτι είχε πάρε δώσε με λαθρο! αυτόματα ειναι αριστερή χωρίς σύνορα, και ειναι όλες ίδιες οι αριστερές ανεξάρτητα χωράς, η κατά συνείδηση αριστερή η χωρίς, αφού έχουν ρίξει την νοημοσύνη τεχνικά πριν προλάβουν να μεγαλώσουν. Βρείτε μια χώρα στην Ευρώπη που δεν ειναι υπό κατοχή αριστερών που υποκριτικά δηλώνουν Έλληνες Ιταλοί Γερμανοί κτλ ! όταν ειναι απόγονοι εισβολέων και όποιος αποδέχεται αριστερά εβραϊκά κόμματα ανεξάρτητα χωράς ειναι συνεργάτης τους! να μην δηλώνουν καν οτι ειναι πατριώτες της εκάστοτε χωράς! και δικαιολογίες δεν υπάρχουν στην εποχή του ίντερνετ υπάρχουν ακόμα μη αριστερές ιστοσελίδες άσχετα που δεν βγαίνουν στην πρώτη θέση στην Google που προωθεί του συστήματος μαζί με το facebook.

Τα κυρία κύματα λαθρο τα πάνε οι αριστεροί κομμουνιστές σε Σκανδιναβικές χώρες των Βίκινγκς(καυκάσιων που ανέβηκαν στο βορά μετα το λιώσιμο των παγετώνων ) και που είχαν μείνει πιο καθαρές διαχρονικά απο εισβολές βάρβαρων στην Ευρώπη και την μεγάλη γενοκτονία καυκάσιων επι Βυζαντίου, και μεταξύ πρώτου και δεύτερου παγκοσμίου πόλεμου που έγιναν οι μεγαλύτερες σφαγές απο μογγολοκομμουνιστές σε διάφορες εστίες καυκάσιων αρχή γενόμενης απο Σμύρνη -Καύκασο έως Γερμανία - Πολωνία(που έβαλαν και ορδές Μογγόλους να βιάσουν εκατομμύρια καυκάσιες για να βγάλουν αριστερούς) στην Ελλάδα εκτός τις σφαγές καυκάσιων καθαρά για ρατσιστικούς λογούς μάζευαν καυκάσια παιδιά και τα σκόρπισαν σε όλη την Ευρώπη,και λένε ψευδώς για πολίτικους αντιπάλους!

Καρλ Μαρξ: η ευρωπαϊκή φυλή πρέπει να εξαφανιστεί! τι δεν κατάλαβες? ειναι που ειναι όλοι "ίδιοι και ίσοι" γιαυτό έδωσαν δις για να κουβαλούν συγκεκριμένη μη καυκάσια ράτσα στην Ευρώπη??? οι Ευρωπαίοι ήμασταν όλοι αδέλφια κάποτε,γιαυτό ειναι πάγια τακτική αριστερών και Εβραίων να σπέρνουν διχόνοια στην Ευρώπη αιώνες τώρα, και οι λεγόμενοι αριστεροί ειναι όλοι ίδιοι ανεξάρτητου χωράς και οτι λένε αυτοι ειναι ακριβώς το αντίθετο απο ιστορία έως για "φασισμό" οπως το εννοούν αυτοι, πχ μιλάνε για ρατσισμό? αυτοι ειναι ρατσιστές σε καυκάσιους που έχουν βαφτίσει "φασίστες ναζι" και σε κάθε τι εθνικιστικό,και κατέκτησαν και την Γερμανία το 45 αυτοι που ήθελαν να κατακτήσουν όλη την Ευρώπη στα αλήθεια όπως και έγινε,και μιλάνε για κακό ναζισμό= εθνικισμό ως το απόλυτο κακό και χώρισαν την Γερμανία σε ζώνες κατοχής, μέχρι και τοίχος είχαν φτιάξει να μην ζευγαρωνουν μεταξύ τους καυκάσιοι όσοι έμειναν απο τα ολοκαυτώματα, μέχρι γίνει το μεγάλο μπαστάρδεμα οπως έστειλαν ορδες Τούρκους το 50 γιατί εκεί δεν είχε τουρκοκρατία , αυτη ειναι η αληθινή ιστορία σε συντομία που δεν θα ακούστε σε κανένα βιβλίο (αριστερού) στα ΜΜΕ και στα σχολεια!και πολλοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται απο το 1900 στην Ευρώπη, εκτός οτι έχουν πλήρη άγνοια της αληθινής ιστορίας . ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

---------------------

Ήταν μετανάστης και φοβόταν ότι θα τον απελάσουν - Τελικά καταδικάστηκε έπειτα από παρέμβαση του πατέρα της 12χρονης Μία απίστευτη ιστορία συνέβη στην πόλη Sölvesborg της Σουηδίας. Ένας Αφγανός μετανάστης παρενόχλησε σ@ξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι. Όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην αστυνομία, καθώς ήταν εραστής της μητέρας της 12χρονης!

Ο 18χρονος Abdul Dostmohammad ζούσε μαζί με την 45χρονη σύντροφό του, όταν παρενόχλησε σ2ξουαλικά το ανήλικο κορίτσι.
Όταν η 12χρονη ανέφερε στη μητέρα της τη συνέβη, εκείνη αρνήθηκε να το αναφέρει στην αστυνομία, καθότι φοβήθηκε ότι θα τον έστελναν πίσω στο Αφγανιστάν.
Ο 19χρονος σήμερα Dostmohammadi έχει μετακομίσει στο πατρικό του σπίτι, καθώς όταν έκλεισε τα 18 δεν επιτρεπόταν να ζει σε κέντρο φιλοξενίας για ανήλικους μετανάστες.

Η 45χρονη είχε εργαστεί σε αυτόν το χώρο φιλοξενίας και είχε προσφερθεί να δώσει στέγη στον Abdul, όταν θα ενηλικιωνόταν. Τελικά μετακόμισε στο σπίτι της τον Νοέμβριο του 2016 και ένα μήνα μετά η 45χρονη και ο 18χρονος έγιναν ζευγάρι.

Σύμφωνα με τη 12χρονη, η οποία έμενε πότε στο σπίτι της μητέρας της, πότε στου πατέρα της, ο 18χρονος αγαπούσε τις αγκαλιές, αλλά αυτές συνοδεύονταν από φιλιά στα μάγουλα που όμως ήταν πάρα πολύ κοντά στο στόμα της. Όπως κατέθεσε στην αστυνομία, δεν θυμάται ποια μέρα του 2017 την παρενόχλησε σ2ξουαλικά, όμως θυμόταν ότι ήταν την ίδια μέρα που έθαψε το σκυλάκι της.

Ο Αφγανός και η 45χρονη, που λέγεται ότι έχουν τερματίσει πλέον τη σχέση τους, εκείνο το βράδυ είχαν πιει πολύ. Τότε εκείνος άρχισε να χορεύει με τη 12χρονη στο σαλόνι, όταν άρχισε να την αγγίζει με έναν τρόπο που το κορίτσι δεν ένιωθε καλά. Όταν η μητέρα της πήγε στο μπάνιο, εκείνος έβαλε το χέρι του κάτω από το φόρεμα και το εσώρουχό της, αγγίζοντας τα γεννητικά της όργανα, όπως επισημαίνεται στη δικογραφία.

Η 12χρονη το είπε στη μητέρα της, αλλά εκείνη δεν έκανε τίποτα και ο νεαρός άντρας συνέχισε να μένει στο σπίτι τους. Τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό, το κοριτσάκι ζήτησε από τον πατέρα του να μείνει μαζί του. Στη συνέχεια μίλησε στη μεγαλύτερη αδελφή της για ό,τι συνέβη και με τη σειρά της εκείνη το ανέφερε στον πατέρα τους.

Ο πατέρας το κατήγγειλε στην αστυνομία και μίλησε στην 45χρονη πρώην σύζυγό του, η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν το είπε πουθενά επειδή φοβόταν μήπως απελάσουν τον εραστή της.

Ο Αφγανός κρίθηκε ένοχος για σ2ξουαλική παρενόχληση και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών μηνών με αναστολή, σε 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας, αλλά και πρόστιμο 15.000 κορώνων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications