24 Ιαν 2018

Τραβούσε αμέριμνη βίντεο και κατέγραψε τον θάνατο 28χρονου

Τραβούσε αμέριμνη βίντεο και κατέγραψε τον θάνατο 28χρονου

Τραβούσε αμέριμνη βίντεο και κατέγραψε τον θάνατο 28χρονου

Η Anneka Bading απολάμβανε στιγμές ανεμελιάς στους καταρράκτες και δίχως να το ξέρει «κινημογράφησε» τον θάνατο ενός 28χρονου.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail» η Anneka Bading το περασμένο Σάββατο ήταν με δύο φίλες της στους καταρράκτες MacKenzie Falls στο Grampians National Park δυτικά της Μελβούρνης.

Η 24χρονη τραβούσε με GoPro κάμερα τις ανέμελες στιγμές όταν είδε μια παρέα τεσσάρων ανδρών να κάθονται σε βράχο κοντά στον καταρράκτη. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο ένας, ο 28χρονος από τον Ταϊβάν γλίστρησε στο νερό και άκουσε τους φίλους του να ουρλιάζουν και να δείχνουν προς τον βυθό.

Το ανατριχιαστικό είναι ότι η κάμερα κατέγραψε όχι μόνο τη στιγμή που ο άνδρας έπεσε στο νερό αλλά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των φίλων του να τον σώσουν.

Η σορός του ανασύρθηκε στις 9.30 το πρωί της επόμενης μέρας.

enikos
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τραβούσε αμέριμνη βίντεο και κατέγραψε τον θάνατο 28χρονου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: