Ομάδα Αμερικανών και Βρετανών επιστημόνων ερευνά μια «πύλη στον χρόνο» στον Νότιο Πόλο!!
Ομάδα Αμερικανών και Βρετανών επιστημόνων ερευνά μια «πύλη στον χρόνο» στον Νότιο Πόλο!!

Λένε ότι μια δίνη στροβιλισμού στην Ανταρκτική είναι μια σήραγγα που επιτρέπει τη διείσδυση σε άλλες εποχές. Ο χρόνος ήταν ένα από τα πιο περίπλοκα και λιγότερο μελετημένα επιστημονικά θέματα από την αρχαιότητα. Αμερικανοί και Βρετανοί επιστήμονες που πραγματοποίησαν έρευνα στην Ανταρκτική έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη.

Ο Αμερικανός φυσικός Μαριάνν Μακλέιν είπε πώς οι ερευνητές παρατήρησαν κάποια γκρίζα ομίχλη που στροβιλίζεται στον ουρανό πάνω από το πόλο που σκέφτηκαν ότι ήταν μια συνηθισμένη καταιγίδα.Ωστόσο, η γκρίζα ομίχλη δεν άλλαξε το σχήμα και δεν κινήθηκε με την πάροδο του χρόνου.

Οι ερευνητές αποφάσισαν να ερευνήσουν το φαινόμενο και άφησαν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι με εξοπλισμό ικανό να καταγράψει την ταχύτητα, την θερμοκρασία και την υγρασία του αέρα.

Αλλά το αερόστατο ανέβηκε και εξαφανίστηκε αμέσως σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι ερευνητές το τράβηξαν πίσω στη γη με τη βοήθεια ενός σχοινιού που το είχαν δεμένο . Έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ότι ένα χρονόμετρο που είχαν τοποθετήσει στο αερόστατο έδειχνε την ημερομηνία 27 Ιανουαρίου 1965, δηλαδή την ίδια ημέρα πριν από σαράντα χρόνια.

Το πείραμα επαναλήφθηκε πολλές φορές αφού οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο εξοπλισμός ήταν σε καλή κατάσταση. Αλλά κάθε φορά που επέστρεφε το ρολόι έδειχνε μια προηγούμενη ώρα. Το φαινόμενο ονομάστηκε "η πόρτα του χρόνου" και αναφέρθηκε στον Λευκό Οίκο. Σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση του ασυνήθιστου φαινομένου.

Θεωρείται ότι η περιστρεφόμενη δίνη στον Νότιο Πόλο είναι μια σήραγγα που επιτρέπει την διείσδυση σε άλλες εποχές. Επιπλέον, έχουν ξεκινήσει προγράμματα για την εκτόξευση ανθρώπων σε άλλες εποχές. Η CIA και ο FBI προσπαθούν να κάνουν ένα πείραμα εκεί που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ιστορίας. Δεν είναι σαφές πότε θα εγκριθεί το πείραμα από τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
Ο διάσημος Ρώσος επιστήμονας Nikolay Kozyrev(Νικολάι Κοζύγιεφ) έκανε ένα πείραμα που δείχνει ότι ήταν δυνατόν να κινηθείς από το μέλλον στο παρελθόν, απο τις παρατηρήσεις του μέσα από τα φυσικά χαρακτηριστικά του χρόνου. Ο Νικολάι υπολόγισε ακόμη ότι «ο χρόνος θα μπορούσε να εκτελέσει εργασία και να παράγει ενέργεια». Ένας Αμερικανός θεωρητικός της φυσικής έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο καιρός υπήρξε πριν από την ύπαρξη του κόσμου.

Ο Ρώσος ερευνητής για ανεξήγητα φαινόμενα, φιλόσοφος και συγγραφέας πολυάριθμων βιβλίων ο Gennady Belimov, δημοσίευσε ενα άρθρο με τον τίτλο «Time Machine: Και περιέγραψε το μοναδικό πειράματα από μια ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον Vadim Chernobrov, ο άνθρωπος που ξεκίνησε την δημιουργία μηχανών του χρόνου πρώτη φορά το 1987, ηταν συσκευές με ηλεκτρομαγνητική ενεργεία. Σήμερα μια ομάδα ερευνητών μπορεί να καθυστερήσει ή να επιταχύνει τον χρόνο χρησιμοποιώντας μια ειδική επίδραση του μαγνητικού πεδίου στα εργαστήρια.

Τον Αύγουστο του 2001, ένα νέο μοντέλο μηχανής του χρόνου που δημιουργήθηκε απο έναν άνθρωπο σε ένα απομακρυσμένο δάσος στην περιοχή Volgograd της Ρωσίας. Παρόλο που το μηχάνημα δούλευε μόνο με μπαταρίες αυτοκινήτου και είχε χαμηλή χωρητικότητα, κατάφερε να αλλάξει τον χρόνο κατά 3%. η αλλαγή καταγράφηκε με συμμετρικούς κρυσταλλικούς ταλαντωτές.

Αρχικά, οι ερευνητές έθεσαν σε λειτουργία το μηχάνημα δοκιμαστικά για πέντε δέκα και είκοσι λεπτά, η μεγαλύτερη διάρκεια διήρκεσε μισή ώρα. Ο Βαντίμ Τσερνομρόμπ δήλωσε ότι οι άνθρωποι που ηταν εκεί ένιωθαν σαν να κινούνταν σε έναν διαφορετικό κόσμο. αισθάνθηκαν τη ζωή τους να ειναι εδώ και "εκεί" την ίδια στιγμή σε άλλο χώρο. "Δεν μπορώ να περιγράψω τα ασυνήθιστα συναισθήματα που βιώσαμε".

ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΈΤΟΙΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ
Ούτε στην τηλεόραση ούτε στο ραδιόφωνο ανέφεραν το εκπληκτικό γεγονός. Ο Γκενάντι Μπελιμόφ δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν ενημερώθηκε για το πείραμα. Ωστόσο, ανέφερε ότι στην εποχή του Στάλιν υπήρξε ένα Ινστιτούτο Ερευνών.

Τα αποτελέσματα των πειραμάτων που διενεργήθηκαν από τους ακαδημαϊκούς Kurchatov και Ioffe μπορούν τώρα να βρεθούν στα αρχεία. Το 1952, ο επικεφαλής της σοβιετικής μυστικής αστυνομίας στράφηκε εναντίον των ερευνητών που συμμετείχαν στα πειράματα, ως αποτέλεσμα εκτελέστηκαν δεκαοκτώ καθηγητές στο εκτελεστικό απόσπασμα και άλλοι γιατροί και επιστήμονες της φυσικής στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης !!!

Το ινστιτούτο επανέλαβε τη δραστηριότητά του υπό τον Χρουστσιόφ . Όμως μια πειραματική ερευνά με οκτώ κύριους ερευνητές εξαφανίστηκε το 1961 και τα κτίρια που έκαναν τα πειράματα καταστράφηκαν. Μετά από αυτό, το πολιτικό γραφείο του Κομμουνιστικού Κόμματος και το Συμβούλιο των Υπουργών αποφάσισαν να αναστείλουν την λειτουργιά του.

Το πρόγραμμα επαναλήφθηκε το 1987, μέχρι που συνέβη μια τραγωδία στις 30 Αυγούστου 1989: μια εξαιρετικά δυνατή έκρηξη ακούστηκε στα κτίρια των εργαστηριών που βρισκόταν στα νησιά Anjou στην ανατολική Σιβηρία που έκαναν το πείραμα και μετέδιδαν τα αποτελέσματα στα κεντρικά γραφεία .

Η έκρηξη κατέστρεψε όχι μόνο τα κτίρια των 780 τόνων αλλά και το ίδιο το αρχιπέλαγος! σε μια έκταση δύο τετραγωνικών χιλιομέτρων. Σύμφωνα με μια εκδοχή της τραγωδίας, ένα μεγάλο αντικείμενο έπεσε στην περιοχή, πιθανότατα ένας αστεροειδής, στον παράλληλο κόσμο η ήρθε απο το παράλληλο κόσμο.

Όταν χάθηκε η επαφή, η μονάδα πιθανότατα παρέμεινε στον παράλληλο κόσμο!!!...Το τελευταίο μήνυμα που στάλθηκε στο πλαίσιο του πειράματος και φυλάσσεται στα αρχεία του Ινστιτούτου αναφέρει: Πεθαίνουμε αλλά συνεχίζουμε το πείραμα.

Είναι πολύ σκοτεινό εδώ. βλέπουμε όλα τα αντικείμενα να γίνονται διπλά, τα χέρια και τα πόδια είναι διάφανα, μπορούμε να δούμε τις φλέβες και τα οστά μέσα από το δέρμα. Η παροχή οξυγόνου θα είναι επαρκής για 43 ώρες, το σύστημα υποστήριξης ζωής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Τις καλύτερες ευχές μας στις οικογένειες μας και σε φίλους! " Στη συνέχεια η μετάδοση σταμάτησε ξαφνικά. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications