16 Ιαν 2018

ο Πούτιν αποκάλεσε τον κομμουνισμό «θρησκεία» οπως έλεγε ο Χίτλερ!

ο Πούτιν αποκάλεσε τον κομμουνισμό «θρησκεία» οπως έλεγε ο Χίτλερ!

Ο Ρώσος πρόεδρος συνέκρινε την κομμουνιστική ιδεολογία με τον χριστιανισμό, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου όταν του ζήτησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του ηγέτη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, ο οποίος χαρακτήρισε θετικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν περί ομοιότητας κομμουνισμού και χριστιανισμού ενόψει της προβολής του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Βαλαάμ» στο κανάλι «Ρωσία 1».

«Ο Πούτιν είναι αρκετά συνεπής στο ζήτημα αυτό. Επανειλημμένα έχει κάνει δηλώσεις για το θέμα αυτό και δεν βλέπουμε να υπάρχει κάτι το νέο, το οποίο θα μπορούσε να πυροδοτήσει συζητήσεις» δήλωσε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι «εκτός των άλλων, ο πρόεδρος συστηματικά συνδιαλέγεται με τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων, περιλαμβανομένου και του Γκενάντι Ζιουγκάνοφ, και ως εκ τούτου έχουν την δυνατότητα να ανταλλάσσουν απόψεις πάνω στα πιο διαφορετικά ζητήματα».

Ο Ρώσος πρόεδρος, κατά την διάρκεια τη συζήτησης που είχε με τον δημοσιογράφο Αντρέι Κοντρασόφ και δημιουργό του ντοκιμαντέρ «Βαλαάμ», χαρακτήρισε τον ηθικό κώδικα του κομμουνισμού «πρωτόγονο απόσπασμα από την Βίβλο», ενώ συνέκρινε την φύλαξη της σορού του Λένιν στο Μαυσωλείο με την χριστιανική παράδοση προσκυνήματος των λειψάνων των αγίων.

Να σημειωθεί ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν είπε κάτι καινοφανές κατατάσσοντας τον κομμουνισμό στις θρησκείες. Πολλοί δυτικοί στοχαστές -και Έλληνες- έχουν κατατάξει τον κομμουνισμό στις θρησκείες και όχι στις πολιτικές ιδεολογίες.

Ή Αξιοπρέπεια καί ή τιμή είναι τό όπλο, τό σπαθί γιά τούς εχθρούς μας. Είναι δυνατότεροι από εμάς καί ζούν ανάμεσά μας κομμουνιστές καί αριστεροί υπεύθυνοι γιά τόν ηθικό ξεπεσμό τής κοινωνίας μας. Οί Εβραίοι εισέβαλαν στήν κυβέρνηση κλέβοντας τίς οικονομίες μας καί βιάζοντας τήν κληρονομιά μας. Τά κομμουνιστηκά κόμματα ελέγχονται από τούς εβραίους, γιαυτό πρέπει νά ενωθούμε καί νά τούς πολεμήσουμε» Αδόλφος Χίτλερ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ο Πούτιν αποκάλεσε τον κομμουνισμό «θρησκεία» οπως έλεγε ο Χίτλερ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: