16 Ιαν 2018

Προσάραξη δεξαμενόπλοιου στο λιμάνι των Ψαρών -Κόλλησε σε αβαθή

Προσάραξη δεξαμενόπλοιου στο λιμάνι των Ψαρών -Κόλλησε σε αβαθή

Δεξαμενόπλοιο προσάραξε στο λιμάνι των Ψαρών την ώρα που προσπαθούσε να δέσει στον ντόκο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού Κώστα Βρατσάνο, το πλοίο κόλλησε σε αβαθή, αλλά οι 17 επιβαίνοντες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και δεν έχει διαπιστωθεί θαλάσσια ρύπανση. «Από την ενημέρωση που είχα, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Πρόκειται για νέο πλοίο διπύθμενο, το οποίο ευτυχώς προσάραξε σε αβαθή ύδατα και όχι σε κάποια ξέρα. Σύντομα θα φθάσει στην περιοχή ρυμουλκό που θα το ρυμουλκήσει», είπε ο δήμαρχος.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το δεξαμενόπλοιο «ΕΚΟ 2» της εταιρείας ΕΚΟ πήγε στα Ψαρά προκειμένου να εφοδιάσει με καύσιμα το βενζινάδικο του νησιού. Μάλιστα, όπως τόνισε ο δήμαρχος, ήταν η πρώτη φορά που το πρατήριο υγρών καυσίμων θα εφοδιαζόταν από δεξαμενόπλοιο.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί είναι σχετικά καλές, καθώς πνέουν άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ, ωστόσο ο άνεμος είναι νότιος και «πιάνει» το λιμάνι των Ψαρών.

Φωτογραφία: www.marinetraffic.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Προσάραξη δεξαμενόπλοιου στο λιμάνι των Ψαρών -Κόλλησε σε αβαθή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: