Ιστορία εμμονής με τα ζώα : 97χρονη Κρητικιά δεν έμπαινε στο γηροκομείο για να μην αφήσει τον 22χρονο σκύλο της [βίντεο]
Ιστορία εμμονής με τα ζώα : 97χρονη Κρητικιά δεν έμπαινε στο γηροκομείο για να μην αφήσει τον 22χρονο σκύλο της [βίντεο]

Η απίστευτη ιστορία "αγάπης" και "αφοσίωσης" οπως λένε υποκριτικά μεταξύ μιας ηλικιωμένης Χανιώτισσας και του σκυλιού της, με το οποίο ζούσαν μαζί για 22 χρόνια, κάνει το γύρο του Διαδικτύου και καλά. Όποιος δεν αγαπάει τα ζώα δεν αγαπάει τους ανθρώπους ! η κλασική ατάκα φιλόζωων σε άρρωστο βαθμό, εντωμεταξύ ειδικά σε γυναίκες πιο έντονα, αν δουν ένα χνουδωτό αρκουδάκι η ένα σκυλί νιώθουν το ίδιο, και συνεπώς έχουν τα ζώα ως ζωντανά παιχνίδια τους,και τους επιβάλουν να ζουν ανθρωπινά κόντρα στην φύση τους,αυτη η "μόδα" ήρθε μαζί με τον εβραϊκό φεμινισμό τυχαίο? δεν νομίζω! αφού κάποιοι χειρίζονται πολύ καλα την ψυχολογία,και το όλο θέμα θυμίζει το επίσης εβραϊκό Star Trek που άνθρωποι και ανθρωπόμορφα ζώα ειναι μια μεγάλη παρέα,(εβραϊκή σκέψη) τέλος υπάρχουν γυναίκες που έχουν τα σκυλιά ως υποκατάστατο παιδιών, τραγικό! για να μην πούμε για άλλες χειρότερες:

Η 97χρονη γυναίκα οπυ διαμένει στον Κουμπέ, έπρεπε να μεταφερθεί στο γηροκομείο γιατί δεν έχει κανέναν συγγενή να την φροντίσει και η κατάσταση της υγείας της απαιτεί φροντίδα. Ομως, η ηλικιωμένη αρνιόταν να πάει ,γιατί δεν ήθελε να εγκαταλείψει τον Οσκαρ, τον 22χρονο πιστό της φίλο που δεν τον δέχονταν στο γηροκομείο. Ο μόνος τρόπος για να δεχθεί να πάει στο γηροκομείο ήταν να βρεθεί μια καλή λύση, ένα σπίτι, για τον Οσκαρ.

Με τον Οσκαρ ζουν μαζί τα τελευταία 22 χρόνια, από τότε που ο σύζυγος της 97χρονης τον είχε βρει στην περιοχή του Ναυστάθμου όταν ήταν κουτάβι και τον πήρε σπίτι τους. Εκτοτε, ήταν ο πιστός της φίλος...

Μάλιστα, η 97χρονη ήταν ήδη ιδιαίτερα στενοχωρημένη το τελευταίο διάστημα καθώς λόγω της υγείας της, δεν μπορούσε παρά να έχει δεμένο τον Οσκαρ στην αυλή, κάτι που όπως αναφέρει το zarpanews.gr το οποίο μεταφέρει και το σχετικό ρεπορτάζ, την «έκαιγε».

Πριν μερικές ημέρες επικοινώνησε με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων μια γυναίκα, η οποία περιέγραψε την κατάσταση, το γεγονός δηλαδή ότι η 97χρονη, αν και ήταν αναγκαίο, δεν δεχόταν να πάει στο γηροκομείο.

Η λύση βρέθηκε μέσω στης Ελισσάβετ Ηλιάκη-προέδρου του συλλόγου ΚΥΝ-ΩΝΙΑ-αφού ένα φιλικό της ζευγάρι, συγκινήθηκε από την περίπτωση του Οσκαρ και αποφάσισε να τον υιοθετήσει, ώστε να περάσει ήρεμα και με αγάπη τον χρόνο που του απομένει.

Στην παραλαβή του Οσκαρ από το σπίτι της ηλικιωμένης, ο Οσκαρ έκανε... τσαχπινιές, γρύλιζε και της έδειχνε τα δύο δόντια που του έχουν απομείνει. Η 97χρονη από την άλλη την ευχαριστούσε για το γεγονός ότι ο υπέργηρος σκύλος δεν θα μείνει στο δρόμο και θα έχει τη φροντίδα που του αξίζει.

Άσχετο: Είναι γεγονός ότι το Hollywood "εβραιοκρατείται" ήδη από τη δεκαετία του '20 και μαγαρίζει συνειδήσεις με ταινίες πλύσης εγκεφάλου και οχι μονο! σε πόσες ταινίες έχετε δει γυναίκες να έχουν ένα σκυλί? μέτα έβαλαν παντού μαύρους ,τώρα έβγαλαν νέα ταινία πλύσης εγκεφάλου και διαστρέβλωση της ιστορικής αληθείας :Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΩΡΑ (DARKEST HOUR)τρέχτε γίδια να την δείτε!! Ότι και καλα ο Χίτλερ αποφάσισε μια μέρα να κατακτήσει τον κόσμο και ο "ήρωας" Τσόρτσιλ(ο εγκληματίας της ανθρωπότητας ) που ενεργούσε για την μασονία που είχε κηρύξει πόλεμο ήδη απο το 33 στην Γερμανία που ελευθερώθηκε απο τα εβραϊκά δεσμά τον σταμάτησε! και έσωσε τον κόσμο απο τον "κακό ναζισμό" τάχα! ενώ ειναι ακριβώς το αντίθετο...Ο Churchill,στην ομιλία του στο Guildhall τον Ιούλιο του 1943, θα ομολογήσει : «Μπήκαμε στο πόλεμο με την δική μας ελεύθερη βούληση, χωρίς να δεχθούμε ευθεία επίθεση».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications