26 Ιαν 2018

Πάτρα: Το τηλεφώνημα παγίδα – Μητέρα “έσωσε” την κόρη της για 40.000 ευρώ!

Πάτρα: Το τηλεφώνημα παγίδα – Μητέρα “έσωσε” την κόρη της για 40.000 ευρώ!

Tο τηλεφώνημα που δέχθηκε 66χρονη μητέρα στην Πάτρα και η ανδρική φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής, να της ζητά χρήματα για να βοηθήσει την κόρη της να απεμπλακεί από σοβαρό τροχαίο που η ίδια είχε προκαλέσει, ενεργοποίησε το μητρικό ένστικτό, που σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε για την γυναίκα 40.000 ευρώ!

H ηλικιωμένη ακούγοντας έντρομη όσα της περιέγραφε ο άγνωστος άνδρας, χωρίς να υποψιαστει το παραμικρό, πείστηκε να την επισκεφθεί στο σπίτι της και να του παραδώσει το χρηματικό ποσό που της ζήτησε,προκειμένου η κόρη της να μην βρεθεί αντιμέτωπη ακόμα και με φυλάκιση, για το δήθεν αδίκημα που διέπραξε.

Ο επιτήδειος επισκέφθηκε την γυναίκα, η οποία του παρέδωσε μια τσάντα που περιείχε 40.000 ευρώ…θεωρώντας που είχε “σώσει” την κόρη της.

Η αποκάλυψη πως είχε πέσει θύμα απάτης, ήρθε αργότερα όταν επικοινώνησε με το παιδί της και ενημερώθηκε πως δεν της ειχε συμβεί τίποτα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, άνδρες της οποίας ερευνούν την υπόθεση.

tempo24.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πάτρα: Το τηλεφώνημα παγίδα – Μητέρα “έσωσε” την κόρη της για 40.000 ευρώ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: