26 Ιαν 2018

Ιερώνυμος για Σκόπια: «Να προετοιμαστούμε για δύσκολες καταστάσεις»

Ιερώνυμος για Σκόπια: «Να προετοιμαστούμε για δύσκολες καταστάσεις»

«Να είμαστε έτοιμοι για δύσκολες καταστάσεις» προειδοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σχολιάζοντας το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και τα όσα αναφέρονται στο Σύνταγμα της πΓΔΜ.

Μία ημέρα πριν τη συνεδρίαση για το θέμα της Διαρκούς Ιεράς Σύνοδου και στον απόηχο της συνάντησης Τσίπρα-Ζάεφ, ο Αρχιεπίσκοπος έθεσε εκ νέου τις ανησυχίες του για το όνομα «Μακεδονία».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αυτό το Σύνταγμα μιλάει για αλύτρωτους ανθρώπους, μιλάει για πόλεις, μιλάει για πολλά πράγματα. Επομένως, αν θέλουμε να συζητήσουμε το θέμα αυτό, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπιστούν δύσκολες καταστάσεις».

Την Παρασκευή συνέρχεται η Ιερά Σύνοδος και θα εξετάσει το θέμα της ονομασίας, τη στάση της επίσημης εκκλησίας αλλά και αυτό των συλλαλητηρίων που έπονται, ενόψει και της συγκέντρωσης στην Αθήνα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ιερώνυμος για Σκόπια: «Να προετοιμαστούμε για δύσκολες καταστάσεις»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: