4 Ιαν 2018

Παραμύθι η «διάρρηξη του αιώνα» στο Βόλο ??? Ούτε εκατομμύρια, ούτε λίρες [Βίντεο]

Παραμύθι η «διάρρηξη του αιώνα» στο Βόλο ??? Ούτε εκατομμύρια, ούτε λίρες [Βίντεο]

Ανασκευάζει ο Δεληγεώργης τα όσα είπε για τα χρήματα στο σπίτι του – Πόσα υποστηρίζει ότι έκλεψαν οι δράστες..Παραμύθι η «διάρρηξη του αιώνα» ???

Ανασκευάζει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, για τη διάρρηξη στο σπίτι του, ο Νικόλας Δεληγεώργης, που με δηλώσεις του στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλίας TRT, τόνισε ότι οι διαρρήκτες πήραν ποσό 50.000 ευρώ από το δωμάτιο του αδελφού του, ενώ διέψευσε πως υπήρχαν λίρες.

Όπως ανέφερε ο κ. Δεληγεώργης, η διάρρηξη έγινε στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην παραλία του Βόλου, σε διαμέρισμα όπου διαμένει ο αδελφός του.
Ο ίδιος είπε ότι τα χρήματα του Ιδρύματος, του οποίου διαχειριστής είναι ο αδελφός του Γεώργιος Δεληγεώργης, είναι σε τράπεζες. «Δεν υπάρχουν ούτε εκατομμύρια, ούτε λίρες στο διαμέρισμα. Ο αδελφός μου υποστηρίζει πως είχε στο δωμάτιό του περίπου 50.000 ευρώ τα οποία λείπουν. Δεν ξέρω αν είχε λεφτά στο δωμάτιό του, ούτε λίρες. Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει λίρες και είχε μόνο 50.000 ευρώ τα οποία έκλεψαν από μια συρταριέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η αρχική αναφορά στην Αστυνομία έκανε λόγο για κλοπή 1,3 εκ. ευρώ και για 400 χρυσές λίρες, η οποία όμως ανασκευάστηκε ως προς τον αριθμό των λιρών, που δηλώθηκε ότι ήταν 900, χωρίς να υπάρξει διαφορετική αναφορά, ως προς την αρχική δήλωση για το 1,3 εκ. ευρώ.

«Τα χρήματα του Ιδρύματος είναι στις τράπεζες»
Σε άλλη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Νικόλας Δεληγεώργης αφού αναφέρθηκε στο Κοινοφελές Ίδρυμα που είχε συστήσει ο αδελφός του, που ήταν συμβολαιογράφος, δήλωσε ότι δεν γνώριζε αν ο αδελφός του είχε χρήματα στο διαμέρισμα και ότι ο ίδιος στο δικό του υπνοδωμάτιο δεν είχε χρήματα.

«Τα χρήματα του Ιδρύματος είναι στις τράπεζες. Ο αδελφός μου, δεν μου είχε πει ότι έχει χρήματα. Εκείνο που ξέρω είναι ότι μου είπε ότι είχε 50.000 ευρώ και όχι αυτά τα ποσά που είδαν το φως της δημοσιότητας», δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο κ. Δεληγεώργης παραδέχτηκε ότι δεν ήταν στην κατάθεση που έκανε ο αδελφός του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και πρόσθεσε ότι «ο αδελφός μου με διαβεβαιώνει ότι το ποσό είναι 50.000 ευρώ και όχι περισσότερα».

Ερωτηθείς σχετικά αν ο αδελφός του είχε στο σπίτι και χρυσές λίρες, ο κ. Ν. Δεληγεώργης είπε ότι δεν γνωρίζει αν υπήρχαν στο σπίτι.
Καταλήγοντας είπε ότι αν η Αστυνομία εξιχνιάσει την υπόθεση θα φανεί πόσα χρήματα πήραν οι διαρρήκτες, καθώς τα χρήματα αυτά προορίζονταν για το ίδρυμα και για κοινωφελείς σκοπούς, ενώ ζήτησαν να επιστραφούν τα χρήματα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παραμύθι η «διάρρηξη του αιώνα» στο Βόλο ??? Ούτε εκατομμύρια, ούτε λίρες [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications