4 Ιαν 2018

Οι ψυχοπαθείς του Λευκού Οίκου που έχουν διαπράξει δεκάδες εισβολές και έχουν καταστρέψει ολόκληρες χώρες: Ανησυχούμε για τη διανοητική κατάσταση του Κιμ!

 Οι ψυχοπαθείς του Λευκού Οίκου που έχουν διαπράξει δεκάδες εισβολές και έχουν καταστρέψει ολόκληρες χώρες: Ανησυχούμε για τη διανοητική κατάσταση του Κιμ!!

Οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική κατάσταση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, δήλωσε ο Λευκός Οίκος μια ημέρα μετά την "επική" απάντηση του Ντόναλντ Τράμπ στον Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν, ότι «το δικό του κουμπί (σ.σ. για την εκτόξευση πυρηνικών όπλων) είναι μεγαλύτερο και δυνατότερο» από του Κιμ.

«Ο πρόεδρος και ο λαός αυτής της χώρας θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική κατάσταση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, και πρόσθεσε:

«Έχει εξαπολύσει επανειλημμένα απειλές, πραγματοποιεί κατ’ επανάληψη πυραυλικές δοκιμές εδώ και χρόνια και ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ δεν πρόκειται να κρυφτεί, δεν θα είναι αδύναμος και θα εξασφαλίσει ότι θα κάνει ότι έχει υποσχεθεί και αυτό είναι να ορθώσει το ανάστημά του και να προστατέψει τον αμερικανικό λαό», πρόσθεσε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι ψυχοπαθείς του Λευκού Οίκου που έχουν διαπράξει δεκάδες εισβολές και έχουν καταστρέψει ολόκληρες χώρες: Ανησυχούμε για τη διανοητική κατάσταση του Κιμ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications