Αίσχος! Έριξαν «Άκυρο» στον  Φράγκο και κάλεσαν τον Θεοδωράκης να μιλήσει στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία!
 Αίσχος!κάλεσαν τον Θεοδωράκης να μιλήσει στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία!

Την περασμένη εβδομάδα συγκροτήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή για την διεξαγωγή του δεύτερου συλλαλητηρίου, για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων και της μη παραχώρησης του ονόματος «Μακεδονία» ή παραγώγου του. Το συλλαλητήριο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14.00.

Η Γεωργία Μπιτάκου, δημοσιογράφος και διοργανώτρια του συλλαλητηρίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως υπάρχει επίσημη απάντηση από την πλευρά του Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως ανέφερε, ο Μίκης Θεοδωράκης επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στο συλλαλητήριο ενώ τόνισε ότι θα είναι ένας από τους ομιλητές.

Σημειώνεται ότι η Συντονιστική είχε απευθύνει κάλεσμα προς τον Μίκη Θεοδωράκη ώστε να είναι ομιλητής.

Ο ίδιος είχε δεσμευθεί να απευθύνει τουλάχιστον χαιρετισμό με ηχογραφημένο μήνυμα στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Αθήνα, αν τελικά δεν καταφέρει να παρευρεθεί.

Σχετικά με τα έξοδα για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου η Γ. Μπιτάκου είπε πως καλύπτονται από την ομογένεια.

Από που και ως που, να καλούν κομμουνιστες κήρυκες του ψεύδους της υποκρισίας? που έλεγαν οτι η Ελλαδα δεν ειναι πέρα απο τον Όλυμπο? μα τοσο ηλίθιοι ειναι σε αυτοι την χώρα? πάνε να το μετατρέψουν σε αριστερή εκδήλωση? καλυτερα να καλέσουν και την Δαμανάκη τον Μανώλη Γλέζο (να λέει οτι κατέβασε την ήδη κατεβασμένη σημαία μεσάνυχτα και άλλα ψέμματα )η τον Τσίπρα! όλοι οι αναφερόμενοι έχουν ένα κοινό εκτός οτι ειναι κομμουνιστες!

Οι κομμουνιστές μαζί με τους Βούλγαρους και τον Στάλιν αν και ήθελαν να διαμελίσουν την Ελλάδα παρουσιαζονται ως "ήρωες" για άλλη μια φορά ακόμα και για την Μακεδονία! ολόκληρη η Μακεδονία και η Θράκη θα δίνονταν στην «αδελφή» Βουλγαρία!! και έκαναν δήθεν και αντισταση στους "κακούς ναζι" λένε υποκριτικά ! και όλα τα δικά τους αίσχη και τις θηριωδίες και εντός Ελλάδας και εκτός τις χρέωσαν στους "κακούς ναζι"(συμφωνα με το μασονικό δόγμα), στην άκρως προπαγανδιστική "μηχανή του χρόνου" και διαστρέβλωση της ιστορίας υπέρ κομμουνιστών ..(δείτε εδώ τι έγραφαν ολόκληρο ). Έριξαν «Άκυρο» στον Στρατηγό Φράγκο που ενόχλησε αριστερούς και καλούν κομμουνιστες?

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Σήμερα βρίσκεται ο πρωθυπουργός της χώρας στα εγκαίνια για το μουσείο του εβραϊκού ολοκαυτώματος ,δεν είναι όμως αυτό που ενδιαφέρει είναι το τι εκφώνησε ο Τσιπρας. Κάτωχηρωνει λοιπον το διαίρει και βασιλευαι λέγοντας ότι ζουμε κάθε μέρα τον Ναζισμο να ανεβαίνει.Τι ενωει ο ποιητής; Οποίος μιλάει για την πατρίδα του είναι Ναζιστης; Δεν έχω τίποτα και εναντίων του Θεοδωράκης μεγαλώσαμε με τα τραγούδια του. Όμως τι έχει αυτός και τον έβαλαν ομιλητή που δεν το έχουν άλλοι;Εμείς αποποιούμαστε τον Ναζισμο αλλά δεν θελουμε ούτε και τον αριστερό Ναζισμο γιατί ξέρουμε πολύ καλά τι θύματα έχει επιφέρει ανα τον κόσμο. Είπαμε ότι θελουμε το συλλαλητήριο να είναι ακομμάτιστο και τώρα όλοι αυτοί σαν μπάστακες μαζεύονται εκεί. Ο λαός πρέπει να τους γιουχάρει και να μην τους δεχτεί.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications