28 Ιαν 2018

Π. Ψωμιάδης: Στη ΝΔ υπάρχουν «ιμιτασιόν» αγωνιστές, όπως η Μαρία Σπυράκη

Π. Ψωμιάδης: Στη ΝΔ υπάρχουν «ιμιτασιόν» αγωνιστές, όπως η Μαρία Σπυράκη

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης αποκάλυψε και την αμοιβή που έλαβε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η πορεία του Παναγιώτη Ψωμιάδη απέδειξε πως ό,τι κάνω, το κάνω γιατί το αγαπώ. Κανένα τίμημα δεν υπήρχε. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να βγω στο προσκήνιο. Κάποια ψιλοέξοδα μου κάλυψαν, γύρω στα 500 ευρώ. Αν με ενδιέφερε το τίμημα, σήμερα δεν είχα ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα όπως ο ελληνικός λαός , ούτε θα πουλούσα το μοναδικό σπίτι της κόρης μου για να μπορέσω να πληρώσω τις υποχρεώσεις και τις τράπεζες».

«Τίμημα δεν υπήρχε και ούτε στο μέλλον θα υπάρχει. Ό,τι αγαπώ και γουστάρω κάνω. Είμαι αυθεντικός και αληθινός, είμαι όπως με γέννησε η μάνα μου» πρόσθεσε.

«Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός ευκαιριακού συγχρόνου τσίρκου. Ξαναντύθηκα πριν από 20 χρόνια Ζορό. Από τη φύση μου είμαι αληθινός και αυθεντικός. Δεν είμαι δήθεν, δεν φόρεσα ποτέ την μάσκα της σοβαροφάνειας» επεσήμανε ο κ. Ψωμιάδης.

Εξάλλου, είπε, «δεν πήγα σε κανένα μπορντέλο να κάνω τη μαντάμ. Ο Ζορό ήταν προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων. Δέχθηκα μια πρόταση-πρόσκληση από το γραφείο που διαφημίζει τα Jumbo και από εκεί και πέρα έπειτα από κάποιες συζητήσεις και αλλαγές που κάναμε στο σενάριο, διότι κάποια πράγματα δεν με κάλυπταν, ξεκινήσαμε».

Σχετικά με το τραγούδι-ύμνο της ΝΔ που ακούγεται στη διαφήμιση, τόνισε: «Τι σχέση έχω με το τραγούδι; Δεν το επέλεξα εγώ. Το τραγούδι δεν είναι παρεξηγήσιμο. Αντιθέτως λέει σε κάποιους “παιδιά ελάτε όλοι μαζί να ξαναγυρίσουμε στην αληθινή, μεγάλη ΝΔ”.

«Ιμιτασιόν» αγωνιστές στη ΝΔ

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία είπε: «Περίμενε η ΝΔ να κάνω αυτή την κίνηση για να με θυμηθεί ; Τέσσερα χρόνια δεν έχω δεχτεί ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε ένα ευχαριστώ για τα 35 χρόνια προσφοράς μου στη ΝΔ». Παράλληλα έκανε λόγο για «ιμιτασιόν» αγωνιστές που υπάρχουν στη ΝΔ και αναφέρθηκε ονομαστικά στην εκπρόσωπο της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

«Η κ. Σπυράκη είναι σήμερα το νούμερο 3 του κόμματος και βγαίνει και μιλάει για το 2008 του Καραμανλή; Η Μαρία είναι φίλη μου, αλλά μιλάω πολιτικά» σημείωσε.

«Είμαι καψούρης από τη φύση μου. Η καψούρα μου είναι η ΝΔ αλλά η ΝΔ δεν θέλει την καψούρα μου, άρα η καψούρα πρέπει να ψάξει κάτι άλλο. Αν δεχθώ τηλεφώνημα από τον κ. Μητσοτάκη, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, εγώ δηλώνω παρών. Άλλοι έφυγαν από τη ΝΔ, εγώ είμαι πιστός στις αξίες και τις αρχές της ΝΔ» κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Π. Ψωμιάδης: Στη ΝΔ υπάρχουν «ιμιτασιόν» αγωνιστές, όπως η Μαρία Σπυράκη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: