Μπουτάρης: Το κτίριο της κατάληψης Libertatia το έκαψαν δύο ομάδες αντιφρονούντων ΠAOKτσήδων
Μπουτάρης: Το κτίριο της κατάληψης Libertatia το έκαψαν δύο ομάδες αντιφρονούντων ΠAOKτσήδων

«Το κτίριο κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων ΠAOKτσήδων», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης για την πυρκαγιά στο κτίριο της κατάληψης Libertatia, στο περιθώριο του συλλαλητηρίου της Κυριακής.

«Το κτίριο κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων Παοκτσήδων, οι οποίοι μισοί ήταν υπερεθνικιστές και οι άλλοι μισοί αναρχικοί», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αντίπαλες ομάδες οπαδών του ΠΑΟΚ βρίσκονται πίσω από την πυρκαγιά στο κτήριο της κατάληψης Libertatia, στη Λεωφόρο Στρατού, υποστήριξε ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στην πρώτη εκδήλωση του κύκλου δημόσιων συνεντεύξεων που πραγματοποιήθηκε στη Ζώγια, υποστηρίζοντας ότι πίσω από την πυρκαγιά βρίσκονται αντίπαλες ομάδες οπαδών του ΠΑΟΚ.

«Κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων Παοκτσήδων, οι οποίοι μισοί ήταν υπερεθνικιστές και οι άλλοι μισοί αναρχικοί. Και μαλώνουν μεταξύ τους αυτοί. Παοκτσήδες, ε! Κύριο αντικείμενο κοινό που τους συνδέει είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά έχουν διαφορετική αντίληψη ο καθένας για τον ΠΑΟΚ. Αυτοί βάλανε φωτιά. Αυτό είναι δεδομένο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Πηγή: voria.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications