23 Ιαν 2018

Μπουτάρης: Το κτίριο της κατάληψης Libertatia το έκαψαν δύο ομάδες αντιφρονούντων ΠAOKτσήδων

Μπουτάρης: Το κτίριο της κατάληψης Libertatia το έκαψαν δύο ομάδες αντιφρονούντων ΠAOKτσήδων

«Το κτίριο κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων ΠAOKτσήδων», δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης για την πυρκαγιά στο κτίριο της κατάληψης Libertatia, στο περιθώριο του συλλαλητηρίου της Κυριακής.

«Το κτίριο κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων Παοκτσήδων, οι οποίοι μισοί ήταν υπερεθνικιστές και οι άλλοι μισοί αναρχικοί», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Αντίπαλες ομάδες οπαδών του ΠΑΟΚ βρίσκονται πίσω από την πυρκαγιά στο κτήριο της κατάληψης Libertatia, στη Λεωφόρο Στρατού, υποστήριξε ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στην πρώτη εκδήλωση του κύκλου δημόσιων συνεντεύξεων που πραγματοποιήθηκε στη Ζώγια, υποστηρίζοντας ότι πίσω από την πυρκαγιά βρίσκονται αντίπαλες ομάδες οπαδών του ΠΑΟΚ.

«Κάηκε από δύο ομάδες αντιφρονούντων Παοκτσήδων, οι οποίοι μισοί ήταν υπερεθνικιστές και οι άλλοι μισοί αναρχικοί. Και μαλώνουν μεταξύ τους αυτοί. Παοκτσήδες, ε! Κύριο αντικείμενο κοινό που τους συνδέει είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά έχουν διαφορετική αντίληψη ο καθένας για τον ΠΑΟΚ. Αυτοί βάλανε φωτιά. Αυτό είναι δεδομένο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Πηγή: voria.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μπουτάρης: Το κτίριο της κατάληψης Libertatia το έκαψαν δύο ομάδες αντιφρονούντων ΠAOKτσήδων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: